BIST 9.459
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.487,54
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Fatih Terim 4 oyuncunun fişini çekti Rizespor 11'i çok başka olacak

Beşiktaş mağlubiyetinin ardından 'bazı futbolcuların son şansı' olduğunu vurgulayan Fatih Terim kadroda ciddi değişiklikler yapmak için harekete geçti.

Abone ol

Bu akşam evinde Çaykur Rizespor'u konuk edecek olan Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, alışık olmayan bir kadroyla sahaya çıkmayı planlıyor.

Türk oyuncularını ilk 11'e alması düşünülen Fatih Terim'in Mariano ve Nagatomo'yu Rizespor maçında yedek tutması bekleniyor. Terim, sağ bekte Şener Özbayraklı'ya, sol bekte Emre Taşdemir'e forma verecek.

Sabah'ın haberine göre ise Terim, sezon başından bu yana formsuz olan Belhanda ve Feghouli'de artık ısrarcı olmayacak. Cezası biten Ömer Bayram orta sahada oynayacak. Beşiktaş derbisinde son bölümde görev alan ve istekli futboluyla hocasının gözüne giren Adem Büyük de Rizespor maçına 11'de başlayacak.

belhanda

Sinyali vermişti
Teknik Direktör Fatih Terim, derbi sonrası "Belki bazılarına haksızlık etmiş olabilirim. Bundan sonra daha çok göreceksiniz. Hatta 17-18 yaşındakileri bile görebilirsiniz" diyerek değişimin sinyalini vermişti.

Fikstürü zorlu
Ekim ayında Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde istediği sonuçları alamayan Galatasaray'ın Kasım ayı fikstürü de oldukça zorlu. Bugün Türk Telekom Stadı'nda Rizespor'u ağırlayacak sarı-kırmızılı takım, haftaya önce Real Madrid sonra Gaziantep'le deplasmanda karşılaşacak.

Galatasaray milli ara dönüşü Türk Telekom Stadı'nda 5 gün içinde Başakşehir ve Club Brugge'le kritik maçlar oynayacak.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Galatasaray'da dansöz oynatan futbolcular kararı Fatih Terim şaşırttı
Foto Galeri Galatasaray'da dansöz oynatan futbolcular kararı Fatih Terim şaşırttı Galeriye Gözat