BIST 9.549
DOLAR 32,50
EURO 34,82
ALTIN 2.490,18
HABER /  MEDYA

Fatih Portakal, Sözcü Ana Haber'e "Ben düdüklü tencereyim, toplumun gazını alacağım" diye başladı

Sözcü Ana Haber'i sunmaya başlayan Fatih Portakal, kendisini öyle bir anlattı kı herkesin ağzı açık kaldı. Fatih Portakal, "Düdüklü tencereyim ben. Her şeyi söyleyeceğim. Farkındalık yaratacağım. Toplumun gazını alacağım" dedi.

Abone ol

Fatih portakal dün akşam Sözcü Ana Haber'le ekranlara geri döndü. Ancak Fatih Portakal'ın Ana Haber'in başında kendini anlatırken kurduğu cümleler herkesin ağzını açık bıraktı. Heyecanlı olduğu görülen Fatih Portakal'ın "Ben düdüklü tencereyim, toplumun gazını alacağım" sözleri dikkat çekti.

Fatih Portakal haberleri sunmaya başladı 

Yayın hayatına başlar başlamaz yönetim krizi yaşanan Sözcü TV'de Yılmaz Özdil'in Genel Müdürlük görevinden ayrılmasının ardından Korcan Karar da Ana Haber'den gönderilmişti. Fox TV'den ani bir kararla emekliye ayrılan Fatih Portakal, Sözcü TV Ana Haber'le ekrana geri döndü. 

Fox TV'de nasılsam öyle olacağım

Fatih Portakal, Sözcü Ana Haber'deki ilk yayınına kendisini anlatarak başladı. Gündemle ilgili sunacağı haberler öncesi konuşan Fatih Portakal, Fox TV'de nasılsa Sözcü TV'de de aynı şekilde devam edeceğini belirtti. Portakal daha sonra, farkındalık yaratacağını ve her şeyi söyleyeceğini de sözlerine ekledi.

"Düdüklü tencereyim ben"

Fatih Portakal, “Düdüklü tencereyim ben. Her şeyi söyleyeceğim. Farkındalık yaratacağım. Toplumun gazını alacağım. İlk saniyeden muhalefete mi başladın diyecekler. Ever arkadaş. Düdüklü tencereyim, insanların sesini duyuracağım.” dedi.