BIST 10.891
DOLAR 32,94
EURO 35,76
ALTIN 2.529,05
ERSOY DEDE / TÜM YAZILARI
TÜM YAZILARI
ZORLAMAYIN PERİNÇEK'TEN DARBECİ ÇIKMAZ Doğu Perinçek'in "yeteri kadar oy almanız muktedir olmanıza kafi değil" anlamına gelen sözleri tartışılıyor. Peki antiemperyalist, darbe karşıtı Perinçek sahiden "darbe iması"nda mı bulundu?..
NETANYAHU CİNAYETLERİ ABD ADINA İŞLEDİĞİNİ İTİRAF ETTİ Eli kanlı katil Netanyahu'nun Kongre konuşmasında çok önemli bir ayrıntı dikkat çekti.. Netanyahu; "bu mücadele sizin mücadelenizdir, elde edeceksek eğer zafer de sizin zaferiniz olacaktır" dedi.. ABD "bizimle ne ilgisi var birader?" d,yemedi..
TRUMP'IN BIDEN'DAN, BIDEN'IN KAMALA'DAN NE FARKI VAR Kİ? Bizim medyamız ısrarla ABD seçimlerini adayları politikaları falan takip ediyor. "..Sosyal güvenlik ne olacak, kürtaj hakkı genişleyecek mi?.." falan bunu tartışıyorlar.. Arkadaş size ne ya?.. Kim gelirse gelsin, bizim durumumuz aynı olacak
KİM MİLLET KİM DEĞİL, BUNA KİM KARAR VERİYOR? Hayvanların uyutulmasına ya da barınaklara hapsedilmesine karşı çıkanlar birileri tarafından "Millet Dışı" ilan edilmiş.. Amman dikkat.. Bu tavır saf cahillikle izah edilecek kadar basit değil..
ÖZGÜR ÖZEL'İ O KOLTUKTAN KİMSE KALDIRAMAZ CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, Ekrem İmamoğlu adına partinin başına geçtiği söyleniyordu ya.. Bence artık şartlar değişti.. Özel'in tarz-ı siyaseti, her kesimden tam not aldı.. CHP seçmeni bu makuliyeti sevdi..
EN KONFORLUSU YASAYI SAVUNMAK OLURDU Eğer hayvanlarla ilgili yasayı eleştirmek yerine destek verseydim, eminim çok daha konforlu bir hayatım olacaktı. Ama yastığa nasıl koyacaktım başımı?..
BİR GARİP ÇANKIRI 2024 Çankırı'nın yılı olacak anlaşılan. Nereye baksanız hep Çankırı çıkıyor karşınıza.. Evet Boris Johnson'ın memleketi olarak magazini çok yapılmıştı ama o kadar... Gerçek ise bambaşka...