BIST 9.716
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.428,24
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan elini dahi sıkmamıştı! Ahmet Davutoğlu'nun yanındaki adam bakın kim

Yeni parti kuracağı iddialarıyla gündeme gelen Ahmet Davutoğlu, merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ın kabir ziyaretine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini sıkmadığı adam olarak bilinen eski AK Parti il başkanı Selim Temurci ile birlikte gitti.

Abone ol

Son dönemde yeni parti kuracağı iddialarıyla siyaset kulislerini hareketlendiren Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ın kabrini ziyaret etti. Yeni parti iddialarıyla ilgili henüz bir açıklama yapmayan Davutoğlu'nun kabir ziyareti sırasında yanında yer alan AK Parti eski il başkanı Selim Temurci ile eski il yöneticisi Cihan Öztunç da dikkatlerden kaçmadı.

Sosyal Medyadan Paylaşım Yaptı

Ziyaret sonrasında sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Davutoğlu "En zor zamanlarda hakikati savunmaktan çekinmeyen, siyasetimizde özgün bir çığır açan, nezaketi ve sabrı ile en karşıt görüşlere bile hoşgörü gösteren muhterem Başbakanımız, merhum Necmettin Erbakan Hocamızı rahmet ve özlemle anıyorum. Mekanı cennet olsun." mesajını yazdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Elini Sıkmamıştı

2105 yılında AK Parti İstanbul il başkanı seçilen Selim Temurci, 2018 yılında görevinden istifa etmişti. Yine Temurci, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine mesafeli davranması ve  2017’deki İstanbul gezisinde elini sıkmamasıyla çok konuşulmuştu. 

Kardeşi FETÖ'den Gözaltına Alınmıştı

Bu arada, Rize’nin Çayeli İlçesi’nde, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PYD) soruşturması kapsamında Selim Temurci’nin kardeşi Ömer Temurci’nin de aralarında bulunduğu 7 iş insanı gözaltına alınmıştı. Ömer Temurci, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılmıştı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Son yerel seçim anket sonuçları Reuters yayınladı İstanbul ve Ankara'da çok konuşulacak sonuçlar
Foto Galeri Son yerel seçim anket sonuçları Reuters yayınladı İstanbul ve Ankara'da çok konuşulacak sonuçlar Galeriye Gözat