BIST 9.561
DOLAR 32,50
EURO 34,81
ALTIN 2.490,93
HABER /  GÜNCEL

İlber Kaboğlu kaç yaşında Yasak Elma Erim Argun kimdir?

Yasak Elma'da Halit ile Yıldız'ın tek oğlu olan Erim Argun karakterine hayat veren İlber Uygar Kaboğlu diziden ayrıldı mı sorusu merak konusu oldu. Yasak Elma son bölümde okumak için yurtdışına gönderilen Erim Argun dizinin yeni bölümlerimde görünmüyor.

Abone ol

Entrika dolu senaryosu ile çok tartışılan ve yaklaşık 3 sezondur Fox ekranlarında yayın hayatına devam eden başarılı dizi Yasak Elma'da Erim Argun yani İlber Uygar Kaboğlu diziden ayrıldı mı sorusu günün konusu oldu.  

Dizinin başrollerinden olan Talat Bulut'un hayat verdiği Halit ile Şevval Sam'ın oynadığı Ender karakterinin oğlu olan Erim Argun dizinin son bölümünde sessiz sedasız diziden ayrıldı mı sorusu seyircinin kafasını karıştırdı. 

Genç ve başarılı oyuncu İlber Uygar Kaboğlu'nun canlandırdığı Argun Ailesinin tek oğlu Erim Argun Yasak Elma'nın son bölümünde babasından habersiz istenmeyen arkadaşları ile görüştüğü için yurtdışına gönderildi.

 

Sessız sedasız bir anda Erim'in okumak için yurtdışına gönderilmesi ise izleyicinin kafasını karıştırdı ve Erim Argun yani İlber Kaboğlu diziden ayrıldı mı sorusunu akıllara getirdi. İnstagram hesabına giren takipçileri ise bu soruyu açık açık İlber Kaboğlu'na sordular. 

YAPIMCIDAN SES YOK: Dizinin takipçileri  sosyal medyadan dizinin yapımcısına İlber Kaboğlu'nun diziden ayrılıp ayrılmadığını sordu. Fakat şu ana kadar resmi bir ayrılık açıklaması gelmedi. Başarılı oyuncu İlber Kaboğlu ise ayrılık iddialarına hala net bir cevap vermedi.

PEKİ KİMDİR BAŞARILI OYUNCU İLBER KABOĞLU: İlber Uygar Kaboğlu, 2004 yılında İstanbul’da doğdu
Ortaöğretim öğrencisi olan İlber, Saha Atölye’de Oyunculuk Eğitimi aldı. 

İlk kez Nestle reklam filminde rol aldı ve ilk reklamı çok beğeni topladı. 
Show Tv ekranlarında yayınlanan; başrolu Çetin Tekindor, Bensu Soral ve Çağatay Ulusoy’un paylaştığı İçerde dizisinin kadrosunda yer aldı. 

 

İlber Kaboğlu'nun tanınmasında ve sevilmesinde İçerde dizisi çok etkili oldu. Mustafa karakterini canlandıran Kaboğlu oyunculuğu ile göz doldurdu. 

Şimdi ise başrollerinde Talat Bulut, Eda Ece ve Şevval Sam'ın oynadığı Yasak Elma dizisinde rol alıyor.