BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,75
ALTIN 2.496,55
HABER /  GÜNCEL

DJ Ender Demir’den geleceğin DJ’lerine altın değerinde tavsiyeler

Genç yaşına rağmen çıkardığı Singleler ile şimdiden büyük bir hayran kitlesi oluşturan DJ Ender Demir, genç DJ'lere birbirinden önemli önerilerde bulundu.

Abone ol

Peşinden gelen genç meslektaşlarına el uzatan ve kendisinin yaşadığı güçlükleri onların yaşamasını istemeyen DJ Ender Demir, gençlerin asla vazgeçmemelerini ve hayallerinin peşinden sonun kadar gitmelerini üstüne basa basa söylüyor.

2020 senesinde çıkarmış olduğu Wolves isimli Single ile gece kulüplerinin DJ kabinine bomba gibi giriş yapan ve 2 yıl içerisinde tam 4 Single (Wolves, Storm, Oh Boom, Robbery) çıkaran DJ Ender Demir, bu kadar üretken olmasının nedenini işini aşkla yapmasına bağlıyor.

'Asla vazgeçme'

Hayat mottosunun “Never give up!” yani asla pes etme olduğu herkes tarafından bilinen DJ Ender Demir, 2021 senesi içerisinde tam 5 tane albüm çıkardı. Her biri birbirinden kaliteli olan bu parçalar arasında hangisi daha iyi diye bir karar vermek oldukça zor. Oldukça kaliteli bir albüm olan Storm’u dinleyince bir daha bu seviyeye kimse ulaşamaz yorumu yapanlar, Forever King albümüyle kalitenin hiç bozulmadan devam ettiklerini onaylıyor. The Massacre, Royalty ve Infinity ile tıpkı rap dünyasının kralı Tupac Shakur gibi üretken kişiliğini ortaya koyan DJ Ender Demir, kendisinden tavsiye isteyen hiç kimseyi geri çevirmiyor. Eğer bu yola baş koyduysanız, “The King of the DJ’s” i mutlaka ziyaret etmelisiniz.

dj