BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Daniel Pancu Kartal'a geri dönüyor

Al İttihat Yönetimi ile teknik direktör Iordenascu arasındaki sorun, Beşiktaş’ı da vurdu. Arap Kulübü, Pancu’nun transferini askıya aldı

Abone ol

Beşiktaş’a kötü haber: Daniel Pancu dönüyor... İlk yarının bitiminde Suudi Arabistan takımlarından Al İttihat ile Rumen yıldız konusunda yapılan anlaşma şimdilik rafa kalktı. Arap Kulübü Yönetimi, teknik direktör Angel Iordenascu’ya, “Sözleşmeniz gelecek sezon bitiyor.

Ancak biz, sizin isteğiniz üzerine Pancu’yu iki yıllığına alıyoruz. Üstelik bir Rumen daha transfer edeceğiz. Bu durumda sizinle de mukavele sürenizi uzatmak isteriz” teklifinde bulundu. Ancak Rumen hoca ‘hayır’ yanıtını verdi ve bundan sonra olanlar oldu.

Iordenascu’dan beklenmedik bir yanıt alan Arap Kulübü, bu nedenle Rumen transferini de, bir başka deyişle Pancu alışverişini de dondurdu. Daniel Pancu, bu konuda sadece konuştu: “Çok üzgünüm. Acaip bir belirsizlik içinde beklemedeyim. Sözleşme imzalamak için haber beklerken, böyle bir haber alınca yıkıldım. Hem kendime hem de kulübüme faydalı olacağını düşünüyordum. Fakat bir anda çözümsüz bir noktaya gelindiği için söyleyecek bir şey bulamıyorum. Başka bir üzüldüğüm nokta da, devre arası kampına katılamadım.”

‘Geri döneceğim...’
“Artık yapacak bir şey yok. Geri dönmek zorunda kalacağım. Nasıl olsa anlaşmam var. Umarım, arkadaşlarımın yanında üzüntümü unuturum. Onlardan beni teselli etmelerini istiyorum.” Yaşanan bu krizden henüz tam anlamıyla haberi olmayan Beşiktaşlı yöneticiler, “Sadece bir sıkıntı yaşandığını biliyoruz” yorumunu yaptı. Pancu transferini askıya alan Al İttihat takımı, rotasını Ada’ya çevirdi. Arap Kulübü’nün gündeminde, yine tanıdık bir isim var: Jay Jay Okocha... İttihat ile Bolton’un el sıkıştığı iddia ediliyor.

Kaynak: www.fanatik.com.tr