BIST 10.046
DOLAR 32,36
EURO 34,56
ALTIN 2.376,25
HABER /  GÜNCEL

Joe Cole, içkili kavgaya karıştı

Chelsea’li Joe Cole gece kulübünden çıktıktan sonra içkili bir şekilde sabah 05.30’da kavgaya karışınca, kadro dışı kaldı

Abone ol

İngiltere Premier Ligi’nde fırtına gibi esen Chelsea kaynıyor. Mavi-Beyazlı ekibin yıldızı Joe Cole’ün adı bir skandala karıştı.

Chelsea’deki performansıyla milli takıma kadar yükselen Cole’ün hafta sonunda takım arkadaşı Terry ile birlikte Embassy isimli gece kulübünde aşırı alkol aldıkları ve bir modelin evindeki partiye katıldığı belirtildi. Ancak genç yıldızın sabah 05.30’da içeride bir kavgaya karıştığı ve evden yaka paça atıldığı bildirildi.

Mourinho küplere bindi

Cole’ün evden ayrılırken ayağında ayakkabılarının ve üzerinde de tişörtünün olmadığı ifade edildi. Ünlü yıldızın menaceri David Geiss de olayı doğruladı.

Oyuncularını saha dışında kendilerine dikkat etmeleri yönünde sürekli uyaran ve kulübün imajını zedeleyici davranışlardan uzak durmalarını isteyen teknik direktör Mourinho ise olayı duyunca küplere bindi. Mourinho’nun Cole’ü hafta sonunda oynanacak Sunderland maçının kadrosuna almayacağı belirtildi.

Kaynak: www.fanatik.com.tr