BIST 10.046
DOLAR 32,47
EURO 34,67
ALTIN 2.394,30
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray'a İstanbul yaramadı

G.Saray'da Gerets'ten izin bekleyen, ancak dünü de idmanla geçirdikleri için moralleri bozulan futbolcula, sabah çalışmasında gergin anlar yaşadılar..

Abone ol

Galatasaray'da Eric Gerets'ten izin bekleyen, ancak dünü de idmanla geçirdikleri için moralleri bozulan futbolcular sabah çalışmasında Amerikan futbolunun ardından yaptıkları çift kalede gergin anlar yaşadılar

Antalya kampını noktalayarak İstanbul'a dönen Galatasaray, ikinci yarı hazırlık çalışmalarına ara vermeden çift antrenmanla devam ederken, sabah idmanı oldukça gergin geçti.

Gerets, kampı uzatmak isteğine karşı çıkan ve dün izin bekleyen futbolculara, çift idman yapacağını açıklanmasından sonra moraller bozulmuştu. İşte bu gerginlik, sabah antrenmanına çıkan futbolcuların yüzlerinden okunuyordu.

Amerikan futbolu oynayan oyuncular arasındaki sert mücadeleler dikkat çekerken, keyifli ve neşeli anlar da yaşandı. Ancak topla yapılan çalışma sırasında yaşanan tartışmalar güne damgasını vurdu.

Hasan öfkelendi

Hasan Şaş, kendisine sert giren genç oyuncu Ferhat'a kızarken, bu oyuncuyla birlikte Ergün ile Ümit Karan da sık sık kendi takımlarına yapılan faullere ve hakem kararlarına tepki göstererek yardımcı antrenör Erdal Keser'e itiraz ettiler. Bu itirazlar sonrasında ilginç diyaloglar gerçekleşirken, Keser'in futbolculara "Burada bayan futbolu oynamıyoruz. Bir şey yok, devam edin" demesi dikkat çekti.

Sarı-kırmızılı oyuncuların Antalya dönüşünde kendilerini Florya'da bulmaları nedeniyle gergin olduklarını gören Keser'in, "Hadi yine iyisiniz. Yarın (bugün) izinlisiniz" dediği ve Gerets'in bugünkü programa göre antrenman yaptırmayacağı öğrenildi. Dün yapılan çalışmalara dizinden sakat olan Volkan, Orhan Ak ve Cafercan katılmazken, kampa götürülmeyen Suat Usta ise takımla birlikte antrenmana çıktı.

Ve korkulan oldu

Cim-Bom'da, ülkesinde bademcik ameliyatı olduğu haberi uzun süre sonra dün gelen Marek Heinz'in, kulüp aradığı öğrenildi.

Teknik Direktör Gerets'le görüşerek mutlu olmadığını, kulüp bulması halinde ayrılmak istediğini bildiren Heinz'ın, bu nedenle ameliyatı İstanbul'da olmadığı iddia edildi. Heinz'in, yönetim tarafından parasının yatırılmaması halinde tüm yasal haklarını kullanacağı da bildirildi. Çek oyuncuyu ikna edebilmek için Gerets'in devrede olduğu öğrenilirken, yönetimin bu konuda sessiz kalması dikkat çekti.

Kaynak:
Haber: Erhan Telli

Ata