BIST 11.068
DOLAR 32,20
EURO 35,02
ALTIN 2.501,85
HABER /  GÜNCEL

Kartal'ın yeni gözdesi Meksikalı

Beşiktaş, yaşadığı gol sorununa aradığı çareyi Preamier Lig'de buldu. Siyah-beyazlı takım, Bolton Wanderers'te forma giyen 32 yaşındaki golcü ismi takibe aldı.

Abone ol

Beşiktaş, Bolton'da forma giyen 32 yaşındaki Meksikalı golcü için önemli adımlar attı. Bu transfer birkaç gün içinde bitebilir.

Youla'yı Metz'e satış opsiyonlu olarak kiralayan; Ailton'u da elden çıkarmak isteyen Beşiktaş'ta sürpriz bir isim takibe alındı. Siyah-beyazlı ekip, İngiltere'nin Bolton Wanderers takımında forma giyen Jared Borgetti ile ilgilenmeye başladı. Meksika Milli Takımı'nda da görev yapan 32 yaşındaki golcünün de sürekli oynayabileceği bir yere gitmek istemesi transferi kolaylaştıracak gibi görünüyor. 1.85 cm boyundaki forvet oyuncusu, bu sezon UEFA Kupası'nda İnönü Stadı'nda oynanan ve 1-1 biten karşılaşmada Beşiktaş filelerini sarsmıştı. Siyah-beyazlı yöneticilerin, Borgetti için önemli adımlar attıkları öğrenildi. Zaten futbolcunun menajeri Heriberto San Martin de, Borgetti'nin Portekiz ya da Türkiye arasında bir seçim yapacağını dile getirdi.

GÜLEÇ İÇİN YENİ ÖNERİ
Öte yandan Kara Kartal, Gökhan Güleç transferi için Gaziantepspor'a son olarak Ahmet Dursun + 500 bin YTL teklif etti.

Kaynak: