BIST 10.046
DOLAR 32,44
EURO 34,63
ALTIN 2.382,39
HABER /  GÜNCEL

R. Madrid, Necati'yi göz hapsine aldı

Yıldız ismi Efes Cup’ta 2 istatikçisine izlettiren Real, takibini lig maçlarında da sürdürecek. Real Necati’yi beğenirse sezon sonu Aslan’la masaya oturacak

Abone ol

Real Madrid ilk kez bir Türk futbolcusunu kadrosuna katmak için ciddi ciddi çalışıyor. İspanyol ekibinin Sportif Direktörü Butragueno, ekim ayında Galatasaray Sportif Direktörü Bülent Tulun’dan, yıldız futbolcu hakkında ön bilgi almıştı. Bu olaydan sonra Real Madrid Kulübü, Necati’yi yakından izlemeye başladı.

Her adımına takip

Aslan'ın Antalya kampına oynadığı maçlarda da İspanyol ekibinin iki istatikçisi, golcü futbolcuyu büyüteç altına aldı. İstatistikçilerin, Necati’nin topa her dokunmasını, aldığı ve verdiği her pası, attığı her şutu, yaptığı her koşuyu tek tek not ettiği belirtildi. Real’in temsilcilerinin yıldız futbolcuyu bundan sonraki maçlarda da izleyeceği bildirildi.

Necati'de çok istiyor

Real Madrid, özel, lig ve kupada oynayacağı her maçta takip edeceği Necati’yi beğenirse, sözleşmesi sürdüğü için önce Galatasaray’la görüşecek. İspanyollar Cim-Bom’u ikna ettikten sonra ardından golcünün kendisiyle pazarlığa girişecek. Ancak hem Aslan’ın hem de Necati’nin teklifi kabul etmeye hazır olduğu bildirildi.

Kaynak:
Haber: Mustafa Ersoy