BIST 9.562
DOLAR 32,50
EURO 34,80
ALTIN 2.488,98
HABER /  GÜNCEL

Trabzon, Stepanov'u kadrosuna kattı

Trabzonspor Yönetimi, önceki gece gizli bir operasyonla Sırbistan-Karadağ’lı 22 yaşındaki savunma oyuncusu Stepanov’un işini bitirdi...

Abone ol

Anderlecht takımının Stepanov için son anda devreye girmesi, Trabzonspor Yönetimi’ni alarma geçirdi. Beş kişiden oluşan ekip hemen Sırbistan-Karadağ’a hareket etti, Vojvodinalı yıldıza 4.5 yıllık imza attırdı. Halilhodziç’in ısrarla transferini istediği genç yıldız, İstanbul’da kontrolden geçtikten sonra kampa gitti

22 yaşında, 1.88 boyunda
Teknik direktör Vahid Halilhodziç’in raporu doğrultusunda yoğun bir şekilde çalışan Trabzonspor Yönetimi, önceki gece gizli bir operasyonla Sırbistan-Karadağ’lı Stepanov’un (22) işini bitirirken, FANATİK, transferin perde arkasında yaşanan gelişmeleri ortaya çıkardı. Vojvodina ekibinin 1.88 boyundaki savunma oyuncusuyla uzun süredir ilgilenen Bordo-Mavililer, çarşamba günü akşam saatlerinde gelen bir haberle alarma geçti. Belçika’nın Anderlecht takımının da Stepanov ile ilgilendiğini öğrenen Karadeniz ekibi, acele bir şekilde Sırbistan-Karadağ’a 5 kişilik bir heyet yolladı.

‘Ortaköy’de balık keyfi’
Transfer komitesi üyesi ve başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, kişisel ilişkilerini de devreye sokarak Vahid Halilhodziç’in ısrarlı alınmasını istediği genç oyuncuyu Anderlecht’in elinden kaptı, gece yarısı 4.5 yıllık imza attırdı. Geleceğin yıldızlarından biri olarak kabul edilen yeni transfer, dün, İstanbul’da önce detaylı bir sağlık kontrolünden geçti, ardından Ortaköy’de idarecilerle birlikte balık yedi.

Stepanov, daha sonra akşam saatlerinde Bordo-Mavili takımın Antalya’da sürdürdüğü kamp çalışmalarına katılmak ve yeni arkadaşlarıyla tanışmak için Güney’e uçtu.

Eski dostlar ‘git’ dedi
Trabzonspor’u tanıdığını ve Türkiye’nin önde gelen kulüplerinden biri olduğunu söyleyen Stepanov, tercih Bordo-Mavili takımı tercih sebepleri hakkında da bilgiler verdi. Halilhodziç ile yaptığı görüşmelerin transferinde ciddi rol oynadığını söyleyen Sırbistan-Karadağ’lı futbolcu, daha önce ülkemizde top koşturan meslektaşlarında da rapor aldığını vurguladı.

Vugrineç ve Rapajc ile teması olduğunu kaydeden Stephanov, “Herkes olumlu referans verdi. Ayrıca hedefleri olan bir kulübü seçtim. Çünkü benim de büyük hedeflerim var” dedi. Yeni transfer, takımdan Fatih Tekke’yi de takip ettiğini söyledi.

‘Sıra geldi forvete’
Transferi değerlendiren ve bundan sonra izlenecek rotayı açıklayan başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu ise şöyle konuştu: “Çok titiz bir çalışma yürüttük bu oyuncunun alınması için. Aksi halde kendisi şu an Anderlecht forması giymişti.

Onu tanıyanlar geleceğin yıldızı olacağını söylüyor. Hocamız da kendisinden çok umutlu. O nedenle de uzun vadeli bir anlaşma yaptık. Şimdi forvete bir takviye düşünüyoruz. Bu transfer için hem yerli hem de yabancı adaylarımız var. Denizlili Ömer Rıza konusunda yanıt bekliyoruz. Bu konunun da en kısa zamanda çözüleceğinden eminiz.”

Kaynak: www.fanatik.com.tr