BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,89
ALTIN 2.443,28
HABER /  POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: 50 dakikalık yol 5 dakikaya düşecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayvacık-Küçükkuyu Yolu Assos ve Troya Tünelleri Açılış Töreni'ne canlı bağlantıyla katıldı. Erdoğan proje sayesinde 50 dakikalık yolun 5 dakikaya düşeceğini söyledi.

Abone ol

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çanakkale Ayvacık-Küçükkuyu Yolu Assos ve Troya Tünelleri Açılış Töreni'ne canlı bağlantı ile katıldı. Erdoğan proje sayesinde mesafenin kısaldığını ve 50 dakikalık yolun 5 dakikaya indiği söylerek şunları kaydetti:

-Programlarımızın yoğunluğu el vermedi ve canlı bağlantı ile programı gerçekleştirmek istedik. Açtığımız tüneller sayesinde Kaz Dağları'nın muhteşem tabiatına zarar vermeden mesafeyi kısalttık. 50 dakikalık yolculuk 5 dakikaya indi. Bu yolla birlikte bölgede bölünmüş yol standardına sahip olmayan ana güzargah kalmadı. Yıllık kazancımız ise 133 milyon lira oldu.

"Muhalefet toplanıp dağılmaktan başka bir şey yapmazken..."

-Muhalefet toplanıp dağılmaktan başka bir şey yapmazken biz ülkemizin gelecek asrını planlıyoruz. Daha önce milletimizi nasıl 2023 hedeflerimize buluşturduysak şimdi 2053 vizyonuyla buluşturuyoruz.

-Cumhuriyetimizin yüzüncü yaşını, sıradan yıl dönümü kutlamasının çok ötesine geçen 'Türkiye Yüzyılı' atılımıyla karşılamaya hazırlanıyoruz. 

"Güzel bulduk hayırlı olsun"

-Sayın Bakanım Adil Karaismailoğlu makaslar bugünün hatırasına sizlerde kalacak kurdeleyi bu şekilde keseceksiniz anons yapıyorum. Adil Bey bu defa peyzaj çalışmalarını ihmal etmemişsin. Girişler çıkışlar ağaçlandırma yeşil olarak gayet güzel. Güzel bulduk hayırlı olsun. Makasalar sizde hatıra olarak kalıyor.