BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Ankara İl Teşkilatı ve ilçe belediye başkanları ile görüştü

Anadolu Ajansı
Anadolu Ajansı

Seçim sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun mesaisi sürüyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ankara İl Teşkilatı ve ilçe belediye başkanları ile bir araya geldi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ankara İl Teşkilatı ve ilçe belediye başkanları ile bir araya geldi.

Basına kapalı gerçekleşen toplantıda, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AK Parti Genel Başkanvekilleri Binali Yıldırım ve Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Erkan Kandemir, Ali İhsan Yavuz, Jülide Sarıeroğlu ve Leyla Şahin Usta ile Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan da yer aldı.

Erdoğan dün de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Beştepe'de kabul etmiş ve görüşmede, 28 Mayıs sürecine doğru giderken atılacak adımlar ve 14 Mayıs seçimlerinin değerlendirmesi yapılmıştı. 

BU FOTO GALERİYE BAKIN
28. Dönem parlamentosunun yüzde 63,49'u yenilendi! 335'i ilk kez seçildi işte yeni dönemde TBMM'de yer alacak 600 milletvekili
Foto Galeri 28. Dönem parlamentosunun yüzde 63,49'u yenilendi! 335'i ilk kez seçildi işte yeni dönemde TBMM'de yer alacak 600 milletvekili Galeriye Gözat