BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Cimbomun borcu ne kadar?

Galatasaray'da bugün toplanan Divan Kurulu kulübün borcunu açıkladı..

Abone ol

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu'nun aylık toplantısı, Galatasaray Üniversitesi'nde yapıldı. Aydın Doğan Salonu'nda, İrfan Aktar başkanlığında gerçekleştirilen temmuz ayı toplantısına, üyelerin katılımı düşük olurken, yönetim kurulu adına Atilla Kınay, Cengiz Özyalçın ve Vedat İrdelp toplantıda yer aldı.

Üyelere yaptığı konuşmada transferlerle ilgili bilgi veren kulüp genel sekreteri Cengiz Özyalçın, Galatasaray futbol takımının yaş ortalaması yüksek ve doymuş bir kadroya sahip olduğunu vurgulayarak, ''Takımımızın yeniden organize edilmesi gerekiyordu. Her transfer aşısı da tutmayabilir. Şu an takımımıza ivme kazandırdık. Kamuoyunun dikkatleri üzerinde. Yapılan transferler, taraftarın geçen yıldan gelen düş kırıklığının ortadan kaldırılması için önemli, çünkü mayıs ayında hoş olmayan olaylar yaşamıştık'' dedi.

TOPLAM BORÇ 188 MİLYON DOLAR
Divan Kurulu Başkanlığı, Galatasaray Kulübü ve Sportif AŞ.'nin toplam borcunun yaklaşık 188 milyon dolar olduğunu açıkladı.

Oluşturulan denetleme kurulunun hazırladığı raporun geçici sonuçları üyelere duyurulurken, kulüp ile Futbol AŞ.'nin cari dönem borç alacak farkının 130 milyon dolar, 2011 yılına kadar vadelenmiş durumdaki toplam borç alacak farkının da yaklaşık 188 milyon dolar olduğu ifade edildi.