BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA

AK Partinin vekil adayına darp

AK Parti'nin vekil adayı Kocaeli'nde bir kişi tarafından darp edildi..

Abone ol

AK Parti Kocaeli milletvekili adayı Şadi Güngör, Kocaeli'nin Gölcük ilçesine bağlı Halıdere beldesinde bir kişi tarafından darp edildi.

Güngör'ün şikayeti üzerine zanlı gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, eşi ve çocuğuyla Halıdere beldesi sahilinde bir kafeteryada oturan AK Parti Kocaeli 8. sıra milletvekili adayı Şadi Güngör, tanıdığı ve kendisiyle konuşmak isteyen M.B ile yan masaya geçti. Bir süre sonra M.B, Güngör'e vurmaya başladı.

GÜNGÖR ŞİKAYETÇİ OLDU

Aldığı yumruk darbeleriyle yaralanan Güngör, Gölcük Devlet Hastanesindeki tedavinin ardından Değirmendere Polis Merkezi'ne giderek zanlıdan şikayetçi oldu. Polis, olaydan sonra kaçan M.B'yi gözaltına aldı.

Şadi Güngör, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisini darp eden kişiyi tanıdığını, kendisiyle konuşmak istediğini belirtmesi üzerine yan masaya geçtiklerini, konuşma sırasında M.B'nin sinirlenip kendisine vurmaya başladığını söyledi.

Olayın sonrasını hatırlamadığını ifade eden Güngör, Gölcük Devlet Hastanesinden rapor aldığını ve polis merkezine giderek zanlıdan şikayetçi olduğunu kaydetti.