BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Liverpool transfere doymuyor

Kadrosuna kattığı yıldızlarla gündeme oturan Liverpool transfere doymuyor

Abone ol

Yaptigi yildiz transferlerle dikkatleri uzerine ceken Premier Lig ekiplerinden Liverpool, West Ham United'in Israilli orta saha oyuncusu Yossi Benayoun'un transferi konusunda da kulubuyle anlasmaya vardi.

Transferin hizli takimlarindan Liverpool, bir baska Premier Lig ekibi West Ham United'da top kosturan Israilli orta saha oyuncusu Yossi Benayoun'u da renklerine bagliyor. Konuyla ilgili olarak kulubun internet sitesine aciklamalarda bulunan Liverpool Kulubu Icra Kurulu Baskani Rick Parry, "West Ham United'la, Yossi Benyoun transferi konusunda anlasmaya vardik" dedi.

2 YIL ÖNCE İSPANYA'DAN GELMİŞTİ

Benayoun, 2 yil once Ispanyol ekibi Racing Santander'den West Ham United'a 5 milyon sterline transfer olmustu. West Ham formasiyla 72 macta 8 gol kaydeden Israilli yildiz futbolcunun, Atletico Madrid'e giden Luis Garcia'nin yerini doldurmasi bekleniyor.

Bu arada, transfer calismalari hiz kesmeyen Liverpool'un Ajax'in Hollanda 21 Yas Alti Milli Takimi'nda da forma giyen kanat oyuncusu Ryan Babel'i transfer etmek icin de kulubunden izin aldigi ve gorusmelere basladigi bildirildi.

Liverpool, son birkac hafta icerisinde, Ukraynali golcu Andriy Voronin ve Atletico Madrid'in yildizi Fernando Torres'i renklerine baglayarak tum dikkatleri uzerine cekmisti.