BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Volkan Fenerlileri kızdıracak

Cimbom'un yeni transferi Volkan'dan Fenerbahçelileri kızdıran açıklamalar..

Abone ol

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Servet Çetin ve Volkan Yaman, İsviçre kampında basın toplantısı düzenledi. Kamp yaptıkları Yverdon Grand Hotel'de düzenlenen basın toplantısında Sarı-kırmızılı futbolcular kamp çalışmaları hakkında bilgi verdi.

GENÇ FUTBOLCU VOLKAN YAMAN: "AVRUPA'DA FENERBAHÇE DEYİNCE İNSANLAR BİRAZ DÜŞÜNÜYOR AMA GALATASARAY'I BİLİYORLAR"

Kendisinin ve ailesinin Galatasaraylı olduğunu söyleyen genç futbolcu, "Küçüklüğümden beri Galatasaray'ı tutarım. Çünkü, Avrupa'da tanınan ve başarılı olan takım Galatasaray'dı. Avrupa'da Fenerbahçe dediğiniz zaman insan biraz düşünüyor ama insanlar Galatasaray'ı biliyor. Galatasaray'ın her zaman hedefleri büyüktür, milli takımdan da birçok arkadaşımı tanıyordum. Ortam daha sıcak geldiği için Galatasaray'ı tercih ettim" ifadelerini kullandı.

SERVET ÇETİN: ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

Sarı-kırmızılı takımın Sivasspor'dan transferi Servet Çetin, oynayacağı mevkide büyük bir rekabetin olduğu yönündeki bir soru üzerine, "Galatasaray gibi büyük bir kulüpte her mevkide rekabetin olması normal. Benim oynadığım mevkide de büyük bir rekabet olacaktır. Başarının gelmesi için böyle bir rekabet her mevkide gerekli. Ben de Galatasaray'a katkıda bulunmaya geldim. Elimden geleni yapıp Galatasaray'ın başarılı olması için çalışacağım. Rekabet her zaman bir takıma olumlu yansır" dedi.