BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Cimbomda gergin kongre

Galatasaray'da tansiyon iyice yükseliyor. Canaydın, adaylardan Şardan'a ağır ithamlarda bulundu.

Abone ol

G.Saray Başkanı Canaydın, F.Bahçe maçında sahaya su şişeleri atılmasının organize bir eylem olduğunu iddia edip "Bu olay bir başkan adayının kardeşinin işi" diyerek Yiğit Şardan'ı ima etti.

G.Saray Başkanı Özhan Canaydın'dan müthiş iddia: Derbide sahaya yağan su şişelerini Yiğit Şardan'ın kardeşi attırdı... G.Saray'da kongreye saatler kala tansiyon giderek yükseliyor. Dün akşam Levent'teki G.Saraylılar Cemiyeti'nde basına kapalı toplantıda konuşan Canaydın önemli açıklamalar yaparken, Yiğit Şardan ve destekçisi Faruk Süren'e yüklendi.

Cemiyette yoğun alkışlarla karşılanan Canaydın, Süren'e her zaman "Başkanım" dediğini, büyük saygı gösterdiğini belirterek, "Ama o benim yüzüme 'Vizyon sahibi değilsin, başkanlık yapamıyorsun' dedi. Beni arkamdan hançerledi. Ona hakkımı helal etmiyorum" dedi. Canaydın, Süren hakkında konuşurken oldukça duygulandı ve gözyaşlarını tutamadı. Başkan, hakkındaki sözlerini bitirdikten sonra Süren cemiyete geldi. Süren'e "Hoşgeldin" diyen başkan konuyu yeniden açmadı. Canaydın daha sonra rakibi Yiğit Şardan'a ağır suçlamalarda bulundu.

DÜRÜST'E TEŞEKKÜR

F.Bahçe maçında sahaya su şişesi atılmasının organize bir eylem olduğunu iddia eden Canaydın, "Bunları bir başkan adayının kardeşi yaptırıyor. Daha önce de aleyhime küfürlü pankartlar açtırmıştı" sözleriyle Şardan'ın kardeşini ima etti. Seçimi kazanması halinde bu tür provokasyonların süreceğini söyleyen Canaydın, "8 aylık kulüp yöneticiliği başkanlık için yeterli değil. Beyoğlu'nun (GS Lisesi'ni kastediyor) ekmeğini yiyen, G.Saray Başkanı'na küfredemez" ifadelerini kullandı. Kendisini destekleyeceğini açıklayan Ergun Gürsoy, Adnan Polat ve Ali Dürüst'e teşekkür eden Canaydın, "Dürüst iki sene içerisinde G.Saray'da çok önemli yerlere gelecek" sözleriyle bir anlamda gelecekteki başkan adayını açıklamış oldu.

Haber: Murat Bereket
Kaynak: www.sabah.com.tr