BIST 10.248
DOLAR 32,27
EURO 34,77
ALTIN 2.396,04
HABER /  SPOR

Beşiktaşta Tigana gerilimi !

Fransız teknik adam Tigana'nın son günlerdeki sinirli tavırları Beşiktaş'ta ortamı gerdi.

Abone ol
Daha önce futbolcuların kendilerine yakın bulduğu Tigana, şimdi onları karşısına aldı. Fransız hocadaki değişimin nedeni merak edilirken, Kayserispor maçı sonrası tartıştığı Tümer'in ceza alacağı açıklandı.


Kayseri maçları öncesi 2 yıllık sözleşme imzalayan Tigana'nın son günlerdeki sinirli tavırları Beşiktaş'ta ortamı gerdi. Futbolcuların daha önce beğendiği Fransız hocaya karşı tavır aldıkları öğrenildi. Kapadokya kampında antrenmanları kapatan ve toplantı yapmayan Tigana, kupa maçı sonrası futbolcularını fırçalarken, Tümer ile tartışması ortamı gerdi.

DEMİRÖREN'İN EVİNDE TOPLANTI

Tigana ve Kıvanç Oktay, dün Yıldırım Demirören'in evinde toplandı. Oktay, takımın son durumunu konuştuklarını belirterek, "Tigana bize takım içinde her zaman tartışmaların olabileceğini ve büyütülecek durumun olmadığını söyledi. Tümer'in kadro dışı kalması söz konusu değil, ancak hocamızın raporu doğrultusunda para cezası alacak" diye konuştu.

Ligde son 3 maçını kazanan Beşiktaş, bugün oynayacağı Konyaspor maçında da 3 puan hedefliyor. Rakibiyle bugüne kadar 15 kez karşılaşan Beşiktaş, 10 galibiyet, 5 beraberlik aldı. Hazırlıklarını tamamlayarak kampa giren Beşiktaş'ta sakat Gökhan Zan, Mustafa, Ali Tandoğan ve Okan yok. Eli kırıldığı için dün ameliyat olan Ali Tandoğan'ın 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Sergen Yalçın formayı unuttu

F.Bahçe maçında 2 gol atan Sergen, o günden beri ilk 11'i unuttu. Yedek kulübesine mahkum olan tecrübeli futbolcu, Tigana tarafından 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.

Bir mahkeme olayı daha

Rıza Çalımbay'ın yardımcıları Bülent Albayrak ve Cengiz Birgen mahkemeye gidiyor. İki antrenör paralarını alamayınca dün mahkemeye başvurdu.

Alpay, dönmek istemiyor

Köln'de forma giyen Alpay Özalan, Köln'ün ligdeki durumunun iyi olmadığını işaret ederek düşmemeye oynayan bir takımda yer almaya hiç alışık olmadığını belirtti. Sezon sonunda Köln ile sözleşmesinin biteceğini hatırlatan Alpay, futbolda transfer hakkında önceden konuşmanın yanlış olduğunu da vurgulayarak "Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum. Almanya'dan bir kaç ciddi teklif aldım. Bunları değerlendireceğim. Yurt dışında kalmak istiyorum" dedi.

Nihat'ın hocası gönderildi

Real Sociedad, teknik direktör Gonzalo Arconada'nın görevine son verdi. Nihat Kahveci'nin de forma giydiği Real Sociedad, Arconada ile ligde 8 maçta 2 galibiyet alınca bu sezon üçüncü kez teknik direktör değişikliğine gitti. Sezona Jose Mari Amorrortu ile başlayan Real Sociedad, 8 hafta önce Amorrortu ile yollarını ayırarak yerine Arconada'yı getirmişti.