BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Tilbeden ilginç istekler

Star'dan ayrılan Yıldız Tilbe'ye, programın yapımcısı Selçuk Çobanoğlu sert tepki gösterdi.

Abone ol

Star TV'de yayımlanan 'Yıldızların Altında' programından ayrıldıktan sonra ekibini "profesyonel olmamakla" suçlayan Yıldız Tilbe'ye, programın yapımcısı Selçuk Çobanoğlu sert tepki gösterdi.

Asıl Yıldız Tilbe'nin profesyonel olmadığını söyleyen Çobanoğlu, ünlü sanatçının çok kaprisli olduğunu ve her hafta tuhaf isteklerle karşılarına çıktığını söyledi. Çobanoğlu'nun açıkladığı Tilbe'nin malzeme listesinde iç çamaşırından, pede kadar pek çok ilginç istek var. İşte liste:

ÇAYDANLIK... CEZVE...

Çorap (kalın mus çorap özellikle mini giyeceği zaman teni görünmemeli). İç çamaşırı (Siyah, beyaz, ten rengi kilot. 3'er adet vücuda yapışır şort tarzı. 3 adet siyah, beyaz, ten rengi külot. 3 adet siyah, beyaz, ten rengi g-string ve tanga. Askılı-askısız siyah beyaz ikişer adet, ten rengi askılı siyah beyaz ikişer adet, bir adet ten rengi tam dolgulu sutyen bir adet normal. En küçük beden 70 şeffaf askılı Tilbe'nin istekleri bunlarla da bitmiyor. Listenin devamı ise şöyle: Kolonyalı mendil, badem sütü, kulak çubuğu, kulak tıkacı, çengelli iğne, makas, ince makas, ped, tırnak makası, törpü, cila, jilet, traş köpüğü, ısıtıcı, çaydanlık, cezve, meyve, enerji içeceği...

Kaynak: www.sabah.com.tr