BIST 10.248
DOLAR 32,24
EURO 34,74
ALTIN 2.393,98
HABER /  SPOR

Özdemire Gökşenden cevap

Muhteşem derbi bitti ancak tartışması bitmedi. Özdemir'in sözlerine Gökşen'den cevap geldi.

Abone ol

GALATASARAYLI yönetici Fatih Gökşen, Fenerbahçeliler’in Ali Sami Yen’de seyircinin yabancı madde atmasını bahane ederek sahadan çekilmeye kalktığını ifade etti. Sarı-Kırmızılı yönetici ‘İlk yarıda skoru 3-1 veya 4-1 yapsaydık, Fenerli yöneticiler takımı sahadan çekeceklerdi. ‘Biz yenilmedik, takım seyirci yüzünden bu hale düştü’ diyeceklerdi’ şeklinde konuştu.


PROVOKASYONA GELMİŞLER

BAZI Fenerliler’in provokasyon amacıyla maça geldiğini de iddia eden Gökşen rakip yöneticilerin ‘Dehşeti yaşadık’ sözlerine büyük tepki gösterdi. Galatasaraylı idareci ‘Seyircimizin yaptıklarını biz de tasvip etmiyoruz. Ancak maç sonrası söylenen (Dehşet) sözünü anlayamıyorum. Daha 15 gün önceki ilk maçta Saracoğlu’nda olanlar nasıl unutuldu?!’ dedi.


HASAN’A ATILAN UNUTULDU

GÖKŞEN, Fenerli yöneticilerden önce kendi statlarında olanlara engel olmasını önerirken ‘Kadıköy’de Hasan Şaş’a atılan yumurtaları, seyircimizin oturacağı yerlere saman koymaları hatırlasınlar. Önce kendi yanlışlarını düzeltsinler. Taraftarımızın bize de zararı dokundu. 2-1 öndeyken bastırıyorduk, oyun durunca motivasyon kalmadı’ açıklamasını yaptı.


ÖZDEMİR: Çekilmeyi ciddi ciddi düşündük


FENERBAHÇE Başkanvekili Nihat Özdemir, Galatasaraylı yönetici Fatih Gökşen’in iddiasını doğruladı. Özdemir, ‘Çekilmeyi gerçekten düşündük. Çünkü oyuncularımızın başına bir şey gelmemesi, tur atlamaktan daha önemliydi. O kadar kötü şeyler oldu ki, çocuklar etkilenmeye başladı. Devre arası yönetici Mahmut Uslu ve Murat Özaydınlı ile takımı sahadan çekmeyi konuştuk’ dedi.


TULUN İKİ MAÇI DA İZLESİN


ÖZDEMİR, ilk yarıda Uslu’nun gözlemciye gidip ‘Müdahale edin. Görmüyor musunuz; futbol oynanmıyor!’ dediğini de belirtti. Fenerli yönetici, Galatasaray Sportif Direktörü Bülent Tulun’u da eleştirip ‘İlk maçı hatırlatıyor ama iki derbinin kasetlerini yan yana izlesin! Bizim stadımızda böyle şeyler olmadı. Sadece birkaç münferit şey yaşandı’ diye konuştu.