BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA

CHP'li Aykut Erdoğdu'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumuyla ilgili skandal paylaşım!

CHP'nin skandal açıklamalarıyla bilinen milletvekili Aykut Erdoğdu şimdi de sosyal medyada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlığıyla ilgili iddiaları gündeme getirdi. Erdoğdu böylece sosyal medya provokasyonuna çanak tuttu...

Abone ol

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu Twitter hesabından, Erdoğan'ın sağlığıyla ilgili skandal bir paylaşımda bulundu. Dün gece sosyal medyada başlatılan 'Erdoğan öldü', 'Erdoğan felç geçirdi' türü asparagas haberlere destek veren Erdoğdu, popüler mesajlaşma ve sesli sohbet platformu WhatsApp'ta Erdoğan'ın sağlık durumu hakkında bir takım mesajların dolaşımda olduğunu ifade etti.

Seçimlere sağlıklı ve zinde girmesi!

'Tek dileğim Erdoğan’ın seçimlere sağlıklı ve zinde olarak girmesi...'
Erdoğdu paylaşımının devamında, "Siyasi hayatım Erdoğan ile mücadeleyle geçti… Erdoğan’ın bana açtığı onlarca davada haksızlığa uğradım… Tek dileğim Erdoğan’ın seçimlere sağlıklı ve zinde olarak girmesi ve sandıkta halka hesap vermesi…" ifadelerine yer verdi.

Aykut Erdoğdu daha sonra da "Siyasi hesap sandıkta adli hesap yargıda görülür… Biz hesabı sandıkta göreceğiz… Ondan sonra da yargının ellerini çözüp gözlerini bağlayacağız… Adli hesap bağımsız ve tarafsız yargıda görülecek…" ifadelerini paylaştı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı! Yarın pastırma sıcakları başlıyor
Foto Galeri Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı! Yarın pastırma sıcakları başlıyor Galeriye Gözat