BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  İNTERNETHABER TV  /  ASTROLOJİ

Bu burçlara dokunsanız kırılır! En hassas burçların hangileri olduğu belli oldu

Etrafınızdaki insanların bazıları çok duygusal ve hassas olabilir. Onlar insanların mutlu olabilmesi için elinden geleni yaparlar ama insanlar tarafından da çok kolay kırılabilirler. Asla kimsenin kalbini kırmazlar. Her zaman sevdikleri insanlara destek olmayı isterler. Bakın bu insanlar hangi burçlardan...

Abone ol

Duygusal insanlar, diğer kişilerle karşılaştırıldığından çok daha hassas ve kırılgan olur. Ancak çok hassas ve duygusal bir kalpleri olduğu için asla kimseye küsemezler. Yine sevdikleri insanların yanında olmaya devam eder, herkese yardımcı olmak isterler.

Astroloji insanların karakterleri hakkında minik tüyolar verir. Çevrenizdeki insanların hassas olup olmadığını anlamak için burcuna bakabilirsiniz. Sizler için, en hassas ve kırılgan burçları derledik...

Balık burcu

Hassas olan burçlar listesinin en başında şüphesiz ki balık burcu açık ara farkla yer alır. Balık burçları astrolojideki en hassas ve en duygusal burç olarak, herkes tarafından bilinir. Balık burcu insanı, sevdiği insanlar için her zaman her türlü fedakarlığı yapabilir. Onlar, her zaman sevdiği insanların mutluluğu için çaba gösterir ve karşısındakini kırmamak için özenle davranır. Ancak en ufak bir sorunda bile kalpleri hemen kırılabilir. Buna rağmen asla kimseyle küs kalamazlar.

Yengeç burcu

Yengeç burçları da astrolojideki en duygusal ve hassas burçlar arasında balık burcundan sonraki sırada yer alıyor. Yengeç burçları aile hayatına oldukça önem verir ve ailesiyle vakit geçirmeyi çok sever. Evinde, sevdiği insanlarla vakit geçirdiklerinde dünyanın en mutlu insanları olurlar. Yengeç burçları, diğer insanlara yardım etmeyi çok sever ve bundan büyük zevk alır. Her zaman hayatındaki insanlara yardımcı olmaya çalışır. Yengeç burçları kaba davranışlara ve kötü sözlere gelemez. Böyle şeylere maruz kaldığında hemen kendini kötü hissederek içine kapanır. Yengeç burcu insanının kalbini kırmak çok kolaydır. İnce ruhu ve duygusal yapısından dolayı, ağzınızdan çıkan her kötü sözü kafasına takıp canını sıkabilir.

Terazi burcu

Terazi burcuna mensup olan kişilerin adalet duygusu çok gelişmiş olur. Herkesin eşit haklarda yaşaması için büyük bir mücadele verir. Terazi burçları, hayatındaki insanların her zaman ve her koşulda yardımına koşar. İnsanlara yardımcı olmayı kendine bir görev haline getirmiştir. Herkesin derdini çözmek için büyük bir çaba gösterir ve elinden gelen her şeyi yapar. Ancak terazi burçları bu çabalarının karşılığını alamadığında çok üzgün hisseder. Yine de sevdiklerine kıyamayan terazi burçları, asla kimseye küsmez ve kırılmaz.