BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SPOR  /  BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ın yeni transferi Kevin N'Koudou gece yarısı İstanbul'a geldi

Yeni sezona kötü bir başlangıç yapan Beşiktaş'ın 4 yıllığına anlaştığı yeni transferi Kevin N'Koudou gece yarısı İstanbul'a iniş yaptı.

Abone ol

Tottenham'da forma giyen kanat oyuncusu Kevin N'Koudou ile 4 yıllığına el sıkışan Beşiktaş, yeni transferini çok geçmeden İstanbul'a getirdi.

Paris'ten kalkan tarifeli uçakla saat 01.00'de İstanbul Havalimanı'na ulaşan Kevin N'Koudou'yu Beşiktaş'ın sportif direktörü Ali Naibi karşıladı.

N'Koudou'nun yarın sağlık kontrollerinden geçmesi ve kendisini 4 yıllığına siyah beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeye imza atması bekleniyor. Beşiktaş, oyuncunun kulübü Tottenham'a bonservis bedeli olarak 3 milyon Euro ödeyecek.

nkoudou

Fayda sağlayacağına inanıyoruz
Beşiktaş Futbol Direktörü Ali Naibi, Kevin N’Koudou’nun transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Naibi şu ifadeleri kullandı:

“Bu seneki transfer politikamız ve mevcut ihtiyaçlarımız doğrultusunda bugün ve yarınımızı düşünerek yaptığımız bir transfer oldu. Tottenham ile çok iyi bir yaz kampı geçirmesi, hazır durumda olması bizim ve teknik ekibimiz için karar sürecinde önemli bir etken oldu. N’Koudou’nun sahada göstereceği performansla hem taraftarımızı heyecanlandıracağa hem de takımımıza önemli bir fayda sağlayacağına inancımız tamdır.”

119 maç 14 gol

Tottenham’ın 2016’da Marsilya’dan 11 milyon euroya aldığı genç oyuncu, kariyerinde 119 maçta, 14 gol attı.