BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  SPOR

Beşiktaş'a Cenk Tosun müjdesi! Everton sıcak bakıyor

Beşiktaş'tan İngiltere'ye kariyer yolculuğu yapan Cenk Tosun için Başkan Ahmet Nur Çebi devrede. Tüm şartları Cenk Tosun için zorlayacak olan yönetim, Everton'ı ücret konusunda ikna ederse kiralık olarak takıma katabilecek.

Abone ol

Milli futbolcunun bonservisini elinde tutan Everton'ın geçtiğimiz sezon olduğu gibi 2020- 2021'de de Cenk Tosun'u kiralamak istediği öğrenildi. Evertonlı idarecilerin yıllık ücreti karşılanması halinde bir yıllık kiralamaya onay verdiği kaydedildi.

İngiltere'de vergiler düştükten sonra 3.4 milyon euro kazanan Cenk Tosun konusunda ısrarcı olan Beşiktaş'ın tüm şartları zorlayacağı vurgulandı. Yıldız futbolcunun eski kulübünde kiralık oynamaya sıcak baktığı ifade edilirken, kısa süre içinde somut adımlar atılacağı iddia edildi.

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın istediği isimler arasında ilk sırada yer alan Cenk Tosun'un transferinde Fenerbahçe ile Galatasaray'ın da devrede olduğu ileri sürülüyor.

Pandemi ve Cenk arasında Euro 2020 faktörü

Tecrübeli golcü, C. Palace idmanında yaşadığı ağır diz sakatlığı sebebiyle EURO 2020'yi kaçıracaktı. Ancak koronavirüs sebebiyle turnuvanın 1 yıl ertelenmesi tecrübeli forvetin işine yaradı. Cenk Tosun, 2021'de oynanacak organizasyona hazır katılmak için Beşiktaş'a dönüşe sıcak bakıyor.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Trabzon'da 126 bine aldı 700 bin liraya modifiye etti milyonluk teklif geldi
Foto Galeri Trabzon'da 126 bine aldı 700 bin liraya modifiye etti milyonluk teklif geldi Galeriye Gözat