BIST 10.083
DOLAR 32,52
EURO 34,87
ALTIN 2.438,13
HABER /  SPOR

Beckham dönüş yolunda

Real Madrid'in yıldızı Beckham, İngiltere'ye dönmek için girişimlerini hızlandırdı.

Abone ol

İngiltere Milli Takımı'nın eski kaptanı ve Real Madrid'in yıldızı David Beckham, İngiltere'ye dönmek için girişimlerini hızlandırdı. Real Madrid'de huzursuz olduğu İspanyol ve İngiliz basınında sık sık yer almaya başlayan, İngiliz yıldız David Beckham, tekrar Ada'ya dönmek için kolları sıvadı.

Özellikle, takımının Pazar günü Bernabeu Stadı'nda Barcelona'yı 2-0 yendiği maçta sadece son sekiz dakikada görev alan Beckham'ın, bu maçla birlikte ipleri koparma noktasına geldiği iddia ediliyor. Real Madrid Teknik Direktörü Fabio Capello'yla görüşmeye ve takımdan ayrılmak istediğini açıklamaya hazırlanan Beckham'ın, İngiltere'den birçok teklif aldığı ancak tek döneceği takımın Manchester United olduğu da ifade ediliyor.

Beckham ise, İngiliz basınına yaptığı açıklamalarda, Arsenal ve Chelsea'den teklif gelmesi halinde bile bunları kabul etmeyeceğini, her zaman ilk tercihinin Manchester United olduğunu söylüyor. Beckham, Manchester'ın dışında sadece Tottenham forması giyebileceğini de vurgularken, Tottenham'ım çocukluğunun takımı olduğunu ve Amerika'dan ciddi bir teklif gelmesi halinde bunu da değerlendirebileceğinin sinyallerini verdi.

Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson'la ilişkilerine de değinen İngiliz yıldız, "Futbolculuk hayatım boyunca Ferguson'la aram iki kez açıldı. Ancak Ferguson benim takımdan ayrılmamı istemedi. Aramızda ciddi bir problem yok. Şayet Manchester'a gelirsem şansım tekrar dönebilir" dedi. 2006 Dünya Kupası'nın ardından İngiltere Milli Takım kaptanlığını bıraktığını açıklayan David Beckham, daha sonra milli takımın yeni teknik direktörü Steve McClaren tarafından kadroya çağrılmayarak büyük bir şok yaşamıştı.