BIST 10.169
DOLAR 32,17
EURO 35,05
ALTIN 2.468,20
HABER /  POLİTİKA

Yazıcıoğlunun buruk bayramı

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, bayramı buruk geçirdiklerini söyledi.

Abone ol

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ''Türkiye'de huzur içerisinde bayramımızı kutlarken, dünyada Çeçenistan, Karabağ, Doğu Türkistan, Irak, Filistin gibi İslam topraklarında acılar, gözyaşları dinmedi. Dolayısıyla yine bayramı buruk geçiriyoruz'' dedi.

BBP İstanbul İl Başkanlığınca düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Yazıcıoğlu, Ramazan Bayramı'nın Türkiye'ye, İslam alemine huzur, birlik ve dayanışma getirmesini, kan ve gözyaşının dinmesini sağlamasını temenni ettiğini söyledi.

Yazıcıoğlu, ''Türkiye'de huzur içerisinde bayramımızı kutlarken, dünyada Çeçenistan, Karabağ, Doğu Türkistan, Irak, Filistin gibi İslam topraklarında acılar, gözyaşları dinmedi. Dolayısıyla yine bayramı buruk geçiriyoruz. Çünkü bir taraftan bayram yapılırken, diğer taraftan yuvaların yıkılmaya, evlerin bombalanmaya ve yine Müslüman Türkler'in kendi yurtlarında gözyaşlarının akmaya devam ettiğini görüyoruz'' diye konuştu. Dünyada bu çelişkiler devam ederken, ülke içerisinde de ''kahredici'' çelişkiler yaşandığını belirten Yazıcıoğlu, şunları kaydetti: ''Bir tarafta şehit cenazeleri, diğer taraftan terör örgütlerinin sözde insan hakları adına masaya oturtulmaya ve orada af yasalarının tartışılmaya çalışıldığını görüyoruz. Bir tarafta şehit cenazeleri, diğer taraftan satışa çıkartılmış vatan topraklarını görüyoruz. Kahredici çelişkilerin ortadan kalktığı bir Türkiye, dünya istiyoruz.'' Bayramlaşmaya, BBP yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda partili de katıldı.