BIST 10.182
DOLAR 32,14
EURO 35,00
ALTIN 2.459,98
HABER /  SPOR

Zico Manisayı düşünüyor

Zico, sarı-lacivertli ekibin başarısı için emek harcadıklarını söyledi.

Abone ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, sarı-lacivertli ekibin başarısı için emek harcadıklarını söyledi. Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde basın mensuplarına konuşan Zico, ''Fenerbahçe her zaman en üstte savaşan, lider olması gereken bir takım. Biz de bunun için çalışıyoruz. Böyle büyük bir takıma her zaman en tepede olmak yakışır. Biz var gücümüzle bunun için emek harcıyoruz'' dedi.

Kadroda değişime gitmesiyle ilgili yöneltilen bir soru üzerine Brezilyalı teknik adam, önemli olanın oyuncuların sahada en iyi şekilde, takım adına mücadele etmesi olduğunu kaydederek, ''Takımımız adına en iyi mücadeleyi verebilecek kadroyu sahaya sürmeye çalışıyoruz. Şans bulan futbolcuların da bu fırsatı sonuna kadar değerlendirmeleri gerekir. Bizim kuracağımız takım Fenerbahçe için en güzeli yapacak takım olacaktır'' diye konuştu. Hafta sonu lider Vestel Manisaspor'la yapacakları maçın hatırlatılması üzerine, öncelikle Fortis Türkiye Kupası'ndaki Gaziantepspor mücadelesine motive olduklarını ifade eden Zico, ''Vestel Manisaspor bizim şu an 3 puan önümüzde. Rakibimize saygımız var. Fakat bizim oraya gitme amacımız, galibiyetle dönüp, bizim olan liderliği geri almak'' ifadelerini kullandı.

VOLKAN: ''OYNADIKÇA DAHA İYİ OLACAĞIM''
Teknik direktör Zico'nun uzun bir aradan sonra forma verdiği kaleci Volkan Demirel, sahaya çıktığında durumu biraz yadırgadığını kaydederek, ''Uzun zamandır oynamıyordum. Tam olarak eski Volkan'ı sahaya yansıttığımı düşünmüyorum, çünkü maç eksiğim var. İnşallah daha sık oynadıkça daha da iyi olacağım'' dedi. Basında Beşiktaş'a transfer olacağı yönünde çıkan haberlere de değinen milli file bekçisi, ''Ben Fenerbahçe'nin sözleşmeli futbolcusuyum. Devre arası Beşiktaş'a gitmem söz konusu değil. Sezon sonu Fenerbahçe'yle bir anlaşma sağlanırsa zaten bir şey değişmez. Ama anlaşma olmazsa, ben de profesyonel futbolcuyum. O zaman her şey netleşir. Bana Beşiktaş'tan teklif gelmedi. Menajerim ilgileniyor, belki onun diyalogları olmuş olabilir. Sezon sonunu bekliyorum'' şeklinde konuştu.

Yedek kalmayı hiçbir futbolcunun istemeyeceğini vurgulayan Volkan, transfer haberlerinin çıkmasında bunun da neden olabileceğine değinerek, ''Çeşitli ortamlarda yedek kalmaktan dolayı rahatsızlığımı dile getirmiştim. Beşiktaş'ın da kaleci arayışlarıyla birleştirilerek bunlar yazılmış olabilir. Normal şeyler. Çünkü sözleşmem bitiyor sezon sonu'' diye konuştu.

CAN: ''KENDİMİ HAZIR TUTUYORUM''
Fenerbahçe'de son haftalarda forma şansı bulmakta zorlanan genç futbolcu Can Arat, kendisini hep hazır tuttuğunu söyledi. Can, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kendisinin forma giyemiyor olmasını çok fazla önemsemediğini kaydederek, ''Ben her zaman kendimi hazır tutarım. Ne zaman şans verilirse de elimden gelenin en iyisin yaparım. Biz Fenerbahçe için buradayız. Fenerbahçe bir yerlere gelirse zaten bizi de bir yerlere getirir'' dedi.