BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,77
ALTIN 2.402,74
HABER /  GÜNCEL

Başbakan Erdoğan dede oluyor

Başbakan Erdoğan, 3 ay sonra torununu kucağına alacak. Peki torunun cinsiyeti ne?

Abone ol

Başbakan Erdoğan, 3 ay sonra torununu kucağına alacak. Erdoğan'ın iki yıl önce Berat Albayrak ile evlenen büyük kızı Esra Erdoğan Albayrak'ın ocak ayının ilk veya ikinci haftasında anne olması bekleniyor. AKŞAM'ın 4 ay önce duyurduğu haberin Başbakan tarafından doğrulanması ise şöyle oldu: Erdoğan Ankara'da katıldığı bir iftarda, çocuklara oyuncak dağıttı. Bu sırada hediye alan çocuklardan birinin annesi Başbakan

Erdoğan'ı kastederek 'Dedenin elini öp' dedi. Erdoğan da bunun üzerine 'Daha dede olmadım, 3 ay sonra olacağım' diyerek kızı Esra'nın hamile olduğunu açıklamış oldu.

İSMİNE ESRA-BERAT ÇİFTİ KARAR VERECEK

Aileye yakın kaynaklar, Erdoğan ve Albayrak ailelerinin büyük bir heyecan içinde torunlarını kucaklarına alacakları günü beklediklerini belirtirken, ilk torunun erkek olacağını söyledi. Çiftin, bebeklerinin cinsiyetini 4 aylık hamileyken öğrendikleri ve haberi hemen ailelerine verdikleri belirtildi. Çocuğun ismini ise anne ve babası koyacak. Esra ve Berat Albayrak çifti geçtiğimiz ay doğum hazırlıkları için Amerika'dan İstanbul'a dönmüştü. ABD'de Indianapolis Üniversitesi'nde sosyoloji eğitimi alan Esra Albayrak, doktorasını da ABD'de yapıyordu. Doğum için Türkiye'ye gelen Esra Albayrak'ın doğumdan sonra doktora eğitimi için zaman zaman ABD'ye gideceği öğrenildi. Albayrak çifti yaşamlarını İstanbul'da sürdürürken, Berat Albayrak Çalık Holding'te çalışmasına devam ediyor.

Kaynak:www.aksam.com.tr