BIST 10.163
DOLAR 32,27
EURO 34,76
ALTIN 2.400,70
HABER /  SPOR

Almanların Saraçoğlu korkusu

UEFA'da F.Bahçe'yle aynı grupta mücadele eden E.Frankfurt'u Saracoğlu korkusu sardı!

Abone ol

UEFA Kupası'nda Danimarka'nın Randers takımını eleyerek gruplara kalan Fenerbahçe'nin rakiplerinden biri de Eintracht Frankfurt..,

Frankfurtlular'ın ortak kanısı, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda çok zor bir maçın kendilerini beklediği... Herkesin eşit şansa sahip olduğu bir grupta yer aldıklarını belirten 53 yaşındaki Funkel, "Zorlu bir grupta mücadele vereceğiz. Avrupa'nın kaliteli liglerinden kaliteli takımlarla karşılaşacağız. Fenerbahçe'nin son yıllarda yaptığı ciddi yatırımların farkındayız. Kadrolarında üst düzeyde futbolcular var. Fenerbahçe ile son maçı İstanbul'da oynayacağız. Bu bir dezavantaj. Çünkü gruptan kopma olacağını sanmıyorum. Düğüm, son maçta çözülebilir. Bu da, Saracoğlu'nda kader maçı oynayacağımız anlamına geliyor. Fenerbahçe'nin bu statta ne kadar etkili olduğunu biliyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Tabii ki özel tedbirlerimiz olacak" şeklinde konuştu.

'SEYİRCİDEN ETKİLENMEMELİYİZ'
Eintracht Frankfurt'un 27 yaşındaki kalecisi Markus Pröll ise Fenerbahçe'nin çok sayıda tehlikeli gol silahına sahip olduğunu belirterek dikkatli oynamaları gerektiğinin altını çizdi. Pröll, "Zevkli bir maç olacak. Yapmamız gereken en önemli şey, Fenerbahçe'nin en büyük silahı olan seyircisinden etkilenmemek. Alex, Kezman gibi önemli oyuncuların da bilincindeyiz. Fenerbahçe hücuma geçtiğinde çok etkili oluyor. Teknik direktörümüzün bununla ilgili özel bir oyun düzeni planlayacağına eminim. Ancak biz de güçlü bir takımız. Her takımın iddialı olduğu grupta Saracoğlu'ndan beraberlik kopartabileceğimize inanıyorum. Umarım İstanbul'a kazanmak zorunda olarak gelmeyiz. Bu durumda işimiz gerçekten çok zor olur " ifadelerini kullandı.

Kaynak:www.sabah.com.tr