BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.507,59
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Başakşehir, İrfan Can Kahveci'nin transferi için Fenerbahçe'yle anlaştı

Anadolu Ajansı
Anadolu Ajansı

Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin transferi konusunda Başakşehir ile anlaşmaya vardı. Sarı-lacivertliler, İrfan Can Kahveci'yi 4.5 yıllığına renklerine bağladı.

Abone ol

Fenerbahçe, Başakşehir'den milli futbolcu İrfan Can Kahveci'yi kadrosuna kattığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Ailemize hoş geldin İrfan Can Kahveci" ifadeleri kullanıldı. Paylaşımdaki videoda ise Türk kahvesi görüntüleri yer aldı.

Başakşehir kulübünün sosyal medya hesabından paylaşılan videoda da milli futbolcunun görüntülerine yer verildi. İrfan Can Kahveci'nin etiketlendiği paylaşımda, "Teşekkürler" ifadesi yer aldı.

İrfan Can transferinin maliyeti açıklandı

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, 4,5 yıllık sözleşme imzalanan İrfan Can Kahveci için kulübüyle varılan anlaşmanın ayrıntıları paylaşılarak, "Başakşehir'e toplam transfer bedeli olarak 7 milyon avro+KDV ödenecektir" denildi.

Transferde geleceğe dönük ek ödeme taahhütleri bulunduğu aktarılarak, "Transfer bedeline ilaveten futbolcunun kulübümüzde oynadığı süre boyunca gerçekleşecek sportif başarılarımıza bağlı olarak azami 1 milyon avro+KDV bonus bedeli Başakşehir'e ödenecektir. Futbolcunun üçüncü bir kulübe transfer olması halinde 11 milyon avroyu aşan tutarın yüzde 20+KDV'si de Başakşehir'e ödenecektir" ifadeleri kullanıldı.