BIST 9.530
DOLAR 32,51
EURO 34,86
ALTIN 2.484,78
HABER /  MEDYA

Barış Doster 'Soldan geçinen müflis enteller' yazısında bombaladı

Barış Doster, Cuhuriyet'te yayımlanan "Soldan geçinen müflis enteller" yazısında "Geçmişi yanılgı ve yenilgilerle dolu sol liberallerin, müflis entellerin, 2. Cumhuriyetçilerin gürültüsü çok, yaşamda karşılıkları yok. Çünkü bunlar Kemalizmi ancak Kenan Evren kadar anlıyorlar." ifadelerini kullandı.

Abone ol

"Pek çok çelişkisi, tutarsızlığı var sol liberallerin. Sosyal demokrasiyi de, komünizmi de, liberalizmi de, Kemalizmi de, milliyetçiliği de kendilerine göre tanımlıyorlar." diyen Barış Doster, "Demokrasi adına mangalda kül bırakmıyor, ama kimine sahte Atatürkçü, kimine faşist, kimine darbeci, kimine militarist deme hakkını, yetkisini, imtiyazını kendilerinde görüyorlar. Kendileri gibi düşünmeyenleri sermaye yanlısı, konfor düşkünü olarak yaftalıyorlar. Lakin hiç aynaya bakmadan, yakın geçmişte, büyük sermaye kanallarında kaç yıl programcı olduklarını, kaç belediye başkanına danışmanlık yaptıklarını, bu amaçla kimleri araya soktuklarını unutuyorlar." diye yazdı.

"Utanmıyorlar"

"Ustalarımızdan Özdemir İnce, “ana rahmine haklı düşenler” diyor bu zevat için." ifadesini kullanan Barış Doster, şöyle devam etti:

Kendilerini siyasetten iletişime, tiyatrodan romana, sosyolojiden gazeteciliğe, televizyon programcılığından tarihe dek her alanda otorite sayan sol liberallerin, gerçekte bir hiç olduklarını yüzlerine vuruyor sıklıkla. Utanmıyorlar.  

"Düello yapmaktan korkuyorlar"

Pusu kuruyor bu tipler. Düşünsel anlamda düello yapmaktan korkuyorlar. Yüzünüze konuşmuyor, arkanızdan konuşuyorlar. Başarılı, saygın, yetkin insanları kıskanıyorlar. Onların emekle, özveriyle kazanılmış mesleki başarılarını ve unvanlarını çekemiyorlar. 

"Kemalizmi ancak Kenan Evren kadar anlıyorlar"

Sözün özü; geçmişi yanılgı ve yenilgilerle dolu sol liberallerin, müflis entellerin, 2. Cumhuriyetçilerin gürültüsü çok, yaşamda karşılıkları yok. Çünkü bunlar Kemalizmi ancak Kenan Evren kadar anlıyorlar.  

Tüm yazarlar sayfasına geçiş yapmak için linki tıklayınız...

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Merak edilen sorunun cevabı belli oldu! Memurlar kıdem tazminatı alamaz
Foto Galeri Merak edilen sorunun cevabı belli oldu! Memurlar kıdem tazminatı alamaz Galeriye Gözat