BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,92
ALTIN 2.438,45
HABER /  MEDYA

Antalyalı şehidine sahip çıkıyor

Antalya'da yerel yayın yapan yayın organları helikopter şehitleri için kampanya başlattı

Abone ol

Antalya'da yerel yayın yapan 2 gazete ve bir televizyon kanalı, 19 Temmuz günü meydana gelen helikopter kazasında şehit olan 5 polisin ailelerine maddi destek sağlamak için "Antalya Şehidine Sahip Çık" kampanyası başlattı.

Düzenlenen kampanya hakkında bilgi veren Akdeniz Kent Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ali Orhan, kampanyayı Antalya'da yerel yayın yapan Yenigün gazetesi ve VTV ile ortak düzenlediklerini söyledi.

Helikopter kazası nedeniyle 5 polisin şehit olduğunu hatırlatan Orhan, "Bu 5 şehidimiz için basın olarak daha fazla ne yapabiliriz diye düşündük. Bizim güvenliğimiz için, vatanın birliği ve milletin bütünlüğü için çabalayan polislerimizin geride kalan ailelerine bir yardım kampanyası düzenlemeye karar verdik. Valilik'ten izin alarak düzenlediğimiz yardım kampanyası için bankalardan hesap numaraları aldık" diye konuştu. Kampanya kapsamında hesap numaralarına bağış yapan vatandaşların isimlerini gazetelerinde yayınlayacaklarını ifade eden Orhan, "Şehitlerimizin geride bıraktıkları aileleri var. Bunlara toplum olarak muhakkak sahip çıkıyoruz. Ama topluma birilerinin önderlik etmesi ve bir yardım kampanyasına ön ayaklık etmesi gerekiyordu. Biz 3 yayın kuruluşu olarak anlaştık ve 5 şehidimiz adına 'Antalya Şehidine Sahip Çık' kampanyası başlattık. Biz şehitlerin ailelerine kendi imkanlarımız doğrultusunda maddi destek olmak istedik. Bu kampanya sonunda toplanan paraları Valilik'e bildireceğiz" ifadelerini kullandı.

Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşların başvuracakları banka ve hesap numaraları ise, "Vakıflar Bankası Antalya Şubesi Euro hesabı 000404623, USD hesabı 000404624, YTL hesabı 007286188751" olarak açıklandı.