BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.422,48
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Antalyada Işıklar Caddesi açılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen Işıklar Caddesi, 19 Mayıs’ta törenle açılacak.

Abone ol

Antalya'da Işıklar Caddesi’nin cazibesini arttırmak üzere başlatılan düzenleme çalışmaları sona erdi. ASAT ile eş zamanlı başlatılan çalışmalar sonrasında caddenin içme suyu ve kanalizasyon şebekeleri yenilenirken, cadde beton asfaltla kaplandı.

Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından titizlikle yürütülen çalışmalarda kaldırımlar sökülerek, yerine kaş beji ve afyon beyazı eskitilmiş mermer döşendi. Caddeye su havuzları yapılırken, peyzajı güzel bir görünüme kavuşturuldu.

Işıklar Caddesi kaldırımlarına, görme engelli vatandaşların rahat kullanabileceği oluklu takip taşları döşenirken, dünya standartlarına uygun rampalar da caddeye eklendi. Cadde boydan boya yeniden yeşillendirilirken, belirli aralıklarla yerleştirilen temalı heykeller, caddenin yeni imajına renk kattı. Yeniden düzenlenen cadde, 19 Mayıs saat 19.00’da törenle hizmete açılacak.

Halkın katımı ile gerçekleşecek açılış töreni renkli görüntülere sahne olacak. ASMEK gitar kursu öğrencileri cadde üzerinde konser verecek. Çocuk tiyatroları ve doğaçlama tiyatro gösterileri ile sürecek program, davul şov, pandomim, DJ müzik şov, jonglör ve havai fişek gösterileriyle sona erecek.