BIST 10.644
DOLAR 32,21
EURO 35,06
ALTIN 2.501,51
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Darıca Belediye Başkanı a saldırı!

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Meclis Üyelerini taşıyan otobüse silahlı saldırı düzenlendi.

Abone ol

Bulgaristan'dan dönüşte Edirne'ye giren, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve meclis üyelerini taşıyan otobüse silahlı saldırı düzenlendi.

Geçtiğimiz güblerde Bulgaristan`a giden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Belediye Meclis Üyeleri dönüş yolunda büyük şok yaşadı. Pazar günü Edirne`den giriş yapan heyet gündüz saatlerinde Edirne Selimiye Cami ve diğer tarihi yerleri ziyaret etti. Belediye Başkanı Şükrü Karabacak`ın eşi ve diğer Meclis Üyelerinin eşlerinin de bulunduğu 41 kişilik heyet Bulgaristan seyahatini Bursa Turizm`e ait otobüsle yaptı.

OTOBÜSÜN RENGİ YEŞİL BEYAZ

Akşam saatlerinde Gebze`ye gelmek için Edirne`den yola çıkan heyet yolda Bursaspor`un şampiyonluk haberini aldı. Tam bu sırada bir grup Fenerbahçe taraftarı “yeşil beyaz renge sahip olan ve üzerinde Bursa Turizm” yazan, Darıca Belediyesi heyetini taşıyan otobüsün önünü kesti. Saldırgan grup otobüs içindeki belediye ekibini taciz ederek küfür etmeye başladılar. Başkan ve ekibini taşıyan otobüsün çevresini saran ve otobüsün hareket etmesine izin vermeyen çılgın taraftarlar ekibe silahta çekti. Otobüsteki heyet Kesci aletlerle korku dolu anlar yaşadı.Gözü dönmüş taraftarları otobüs bir benzin istasyonuna çekildi ve öfkeli taraftar güçlükle dağıtıldı.

Bursa Turizm`in sahibi MHP Gebze Belediyesi meclis üyesi ve aynı zamanda otobüsün şoförlüğünü yapan Hasan Hacıoğlu yaşadığı olay karşısında büyük bir şok yaşarken heyete karşı soğukkanlı olarak yolcuları teselli etti. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak atlatılan tehlike sonrası büyük bir rahatlama yaşadı.


Kaynak: bizimkocaeli.com