BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,91
ALTIN 2.428,03
HABER /  DÜNYA

Almanya'da Türklere çirkin iftira mezarlıkta mangal fotoğrafı olay oldu!

3 milyona yakın Türk vatandaşının yaşadığı Almanya'da Türklere atılan bir çirkin iftiranın gerçek yüzü ortaya çıktı. Türklerin mezarlıkta mangal yaptığı iddiasıyla paylaşılan görüntünün Sırbistan'da çekildiği tespit edildi.

Abone ol

Türklere ve İslam'a yönelik saldırılar ile gündeme sık sık gündeme gelen Almanya'da yeni bir algı çalışması gündeme geldi. Türklerin mezarlıkta mangal yaptığı iddiasıyla paylaşılan görüntünün Sırbistan'da çekildiği tespit edildi. Söz konusun fotoğrafın Türkleri hedef göstermek amacıyla paylaşıldığı aşikar...

Almanya'da Türklerin mezarlıkta mangal yaptığına dair ortaya çıkan bir görüntü kara propaganda malzemesi yapıldı.

Türk vatandaşlarını hedef gösterdiler 

Türklerin hedef gösterildiği fotoğrafın ise gerçek olmadığı ortaya çıktı. Söz konusu fotoğrafın Sırbistan'da çekildiği tespit edildi. Sosyal medyada geçen yıl nisan ayının sonlarında çıkan "Mezarlıkta mangal yapan aile" fotoğrafının, Almanya'da yaşayan Türk vatandaşlarını hedef göstermek için kullanıldığı belirtildi.

Fotoğraf karesi Sırbistan'da çekilmiş 

Almanya'da mezarlıkta ızgara yapan Türk aileye 119 bin euro ceza kesildiği ileri sürülürken, iddiaların gerçeği yansıtmadığı açıklandı. Söz konusu fotoğrafın kaynağının da Sırbistan olduğu ortaya çıktı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Sivas'ta varlığından bir haberler Bizans mağaralarının olduğu şelale büyülüyor
Foto Galeri Sivas'ta varlığından bir haberler Bizans mağaralarının olduğu şelale büyülüyor Galeriye Gözat