BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,10
ALTIN 2.305,44
HABER /  MAGAZİN

Alişan aslen nereli kaç yaşında eşi Buse Varol kimdir yaş farkı kaç?

Buse Varol şarkıcı Alişan ile evliliğinin ardından oğlu Burak'ı kucağına aldı. 43 yaşındaki Alişan ile dizi setinde tanışan 29 yaşındaki Buse Varol bu evlilik ile geniş kitleler tarafından tanında. Peki oyuncu olan Buse Varol aslen nereli Alişan ile ne zaman evlendi? İşte Alişan ve Buse Varol hakkında merak edilenler..

Abone ol

Buse Varol ve Alişan'ın aşk dolu evliliği oğulları Burak ile daha da taçlandı. Bir dizi setinde ilk görüşte birbirlerine aşık olan çift kısa sürede evlenme kararı aldı ve 2018 yılında Alişan ile evlendi. Son olarak TRT'de yayınlanan Payitaht Abdülhamid’in kadrosuna giren Buse Varol, Alişan ile evliliğinin ardından sık sık gündeme gelmeye başladı. 43 yaşındaki eşi Alişan ile olan videolarını takipçileri ile paylaşan Buse Varol'un paylaşımlarını yorum ve beğeni yağıyor. 

Aslen Manisalı olan Buse Varol, 25 Mart 1990 tarihinde dünyaya geldi. Lisans eğitimini öğretmenlik bölümünde tamamladıktan sonra özel bir eğitim kurumunda görev aldı. Buse Varol, hayatını değiştiren kararı ise 2012 yılında aldı. Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldıktan sonra önce modellik ardından oyunculuk yapmaya başladı.

Kariyerine oyunculukla devamla etmek isteyen Buse Varol, Mota Ayla Algan, Ümit Çırak, Müfit Aytekin ve Bahar Kerimoğlu gibi isimlerden oyunculuk dersleri aldı. İlk olarak başrollerinde Selda Alkor ve Yücel Erten gibi usta isimlerinde yer aldığı, 2012 yapımı Tozlu Yollar dizisinin kadrosunda yer aldı. Bu dizide Şerife karakterini canlandırdı. Ardından Kanal D ekranlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’ın ekibine katıldı, bu dizide Polis Memuru Yasemin’i canlandırdı. 

2018 yapımı Dostlar Mahallesi adlı dizi filminde Alişan ve Çağla Şikel ile birlikte taksicilik yapmak zorunda kalan bir üniversite öğrencisi olan Bahar karakterini canlandırdı. 2018 Şubat ayında ise TRT 1’in tarihi dizisi Payitaht Abdülhamid’in kadrosuna dahil oldu. Dostlar Mahallesi’nde tanıştığı şarkıcı Alişan ile kısa sürede evlilik kararı aldı. Alişan, Buse Varol’a Payitaht Abdülhamid dizisinin çekimleri sırasında evlilik teklifi yapmış, teklif sahnesi sosyal medyada da uzun süre konuşulmuştu. Evlilik hazırlıkları sık sık medyaya konu olan Buse Varol- Alişan çifti, 6 Mayıs 2018 tarihinde nikah masasına oturdu. Sosyal medyadan aşklarını sık sık dile getiren ikili, erkek bebek beklediklerini de kişisel hesaplarından duyurdu.

ALİŞAN KİMDİR:  Sahne ismi Alişan olan Serkan Burak Tektaş, 19 Haziran 1976’da doğdu. İstanbul'un Beyoğlu ilçesinin Şişhane semtinde dünyaya geldi. Aslen Bingöllüdür. Sırasıyla Kuvay-ı Milliye ilkokulunu, Özel Şişli Koleji ortaokulunu, Özel Evrim Lisesini bitirdi. İ.T.Ü Konservatuvar bölümünü kazandı.

Müzik hayatının yoğunluğundan 3. Sınıfın sonunda devamsızlık yüzünden okuldan ayrılmak zorunda kaldı. Müzik piyasasına atılana kadar adı Serkan Burak’tı. Müzik yeteneği, küçük yaşlarda ailesi tarafından anlaşıldı. Henüz iki yaşındayken, İbrahim Tatlıses'in "Sabuha", İzzet Altınmeşe'nin "Maden Dağı" adlı türkülerini ezbere okurdu. Okul yıllarında öğretmenleri ders arasında Alişan'a türkü söyletirlerdi. 

İlk albümü 'Derdo - Elazığ'ın Güzelleri' albümünü 1991 yılında çıkartmıştır. İkinci albümü 'Delimisin Ne' albümünü 1994 yılında çıkarttı . Aşık Oldum'u 18 Nisan 1996 tarihinde Kral Müzik etiketiyle piyasaya çıkardı. Dedesi ve dayısının yakın dostu olan, Prestij Müzik'in ortağı Hilmi Topaloğlu tarafından keşfedilen Alişan, daha sonra firmanın diğer ortağı Mahsun Kırmızıgül’ün de desteğiyle ikinci albümü 'Sana Bir şey Olmasın'ı 25 Ekim 1997'de piyasaya çıkardı. Albümün çıkış parçası "Kralı Gelse" adlı parçayla müzik dünyasında büyük yankı uyandırdı. 1998 yılında Aynalı Tahir adlı diziyle Televizyon dünyasında yepyeni bir döneme imzasını attı. Üçüncü albümü 'Var Ya'yı 13 Şubat 1999'da Prestij Müzik etiketiyle piyasaya çıkardı. Bu albümle müzik piyasasındaki yerini perçinledi. 2000'de Kurt Kapanı dizisiyle yine adından çok söz ettirdi.

25 Mayıs 2001'de 'Alişan' albümüyle beraber Aşkına Eşkıya dizisini Malatya’da çekti. 18 Kasım 2002'de 'Söz Mü?', 21 Haziran 2003'te 1997-2002 arası çıkardığı albümlerdeki en sevilen eserlerinin toplandığı 'Keje', 30 Mart 2004'te 'Kalbim Ellerinde' albümüyle beraber Papatya İle Karabiber adlı filmde 'Karabiber' ve Cennet Mahallesi adlı dizide 'Ferhat' karakterlerini canlandırmıştır. 22 Mart 2005'te 'Olay Bitmiştir' albümünü çıkarmıştır.

2003-2004 yılında 'Alişan'lı Gece' ve 2006 yılında manken Asuman Krause ile 'Mavi Ay' adında televizyon programlarını sunmuştur.2002 yılından beri ilişkide olduğu Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil'le 7 Ocak 2007'de nişanlanmıştır. 1 Mart 2007'de 'Ve Kimselere Güvenmiyorum' albümünü çıkarmıştır. Nişanlandıktan birkaç ay sonra aralarında çıkan anlaşmazlıkların büyümesi sonucu çift, ayrılmıştır ve Alişan o tarihte birkaç aylığına Macaristan'a gitmiştir. Döndükten sonra Ramazan ayı dolayısıyla Eylül ayında ilahi sanatçısı Sami Özer ile 'Senfonik Çağdaş İlahiler' adlı albümünü piyasaya çıkardı. 25 Haziran 2008 tarihinde 'Sevgilerimle' adlı albümüyle beraber Gonca Karanfil dizisinde 'Karanfil Kemal' ve Mert İle Gert adlı dizide de 1 bölüm konuk oyuncu olarak yer aldı. Bunun dışında 2008-2009 dönemi 'İlle de Roman Olsun' ve 2009-2010 döneminde de 'Her şey Dahil' adlı 2 programı Çağla Şıkel ile beraber sundu.

2012 yılının başlarında Ayşe Özyılmazel ile birlikte Ayşe&Alişan adında sabah programını sunmuştur ve İbret-i Ailem adlı dizide 1 bölüm konuk oyuncu olarak oynamıştır. Mayıs ayında Ece Erken'in doğum gününe giderken Etiler'de trafikkazası geçirmiş ve boynunu hafif zedelemiştir. Ayşe Özyılmazel'in yaz sezonunda ayrılmasından itibaren ismi Alişan&Sevcan olarak değişen programı türkücü Sevcan Orhan ile sunmuştur ve 2013'ün ilk aylarında program ekranlara veda etti. 9 Nisan 2013'te, 2 yıllık aradan sonra Poll-Production etiketiyle 'Seni Biraz Fazla Sevdim' albümünü çıkarmıştır. 2013 sonbahar döneminde bir dönem küs kalıp sonra barıştığı Çağla Şıkel ile Her Şey Dahil adında sabah programını sunmaya başladı. 2014 yılının ortalarından beri sanatçı Emrah ile albüm çalışmaları yaptıktan sonra 20 Kasım 2014 tarihinde 'İhtiyacı Var' adlı albümünü yine Poll-Production etiketiyle çıkartmıştır. 2 yıl aradan sonra 2005 yılında çalıştığı Avrupa Müzik ile yeniden anlaşan şarkıcı, 3 Haziran 2016 tarihinde "Ölümsüz Aşklar" adında yeni bir single çıkarmıştır. Şarkının klibinde Çağla Şıkel eşlik etmiştir. 2016 yılından beri 360TV'de Çağla Şıkel ile birlikte Herşey Dahil programını sundu. Esra Erol’un kız kardeşi Eda Erol ile evlenmesi beklenirken nişan atan Alişan, Dostlar Mahallesi dizisinde tanıştığı Buse Varol ile hayatını birleştirdi.

Alişan ve Buse Varol'un Burak adında bir oğulları dünyaya geldi.