BIST 10.899
DOLAR 32,18
EURO 34,93
ALTIN 2.461,80
HABER /  SPOR

Alexten Zicoya övgüler

Fenerbahçeli futbolcu Alex, yeni teknik direktör Zico'yu, Christoph Daum ile kıyasladı.

Abone ol

Fenerbahçeli futbolcu Alex, yeni teknik direktör Zico'yu, Christoph Daum ile kıyasladı ve ''Takımın başına geçeli kısa bir süre olmasına rağmen eski antrenörle arasındaki fark anlaşılıyor'' değerlendirmesini yaptı. Brezilyalı futbolcu, internetteki web sitesi ''www.alex10.com.br''de yaptığı değerlendirmede, Zico'nun futbolcularla daha çok konuştuğunu belirterek,

''Görevine başlayalı daha birkaç gün olmasına rağmen, eski antrenörle arasındaki fark anlaşılıyor. İlk olarak takımın oyun tarzını değiştirdi. İki hat halinde dört kişi, ilerideki iki forvete paralel olarak destek çıkıyor. İkincisi, futbolcularla daha çok konuşuyor ve bizleri yapılanmayla ilgili bilgilendiriyor'' şeklinde ifadelere yer verdi. Fenerbahçe'nin çok özel bir yıl geçireceğini belirten Alex, ''Hepimiz bu yılda şampiyonluk istiyoruz. Bunun için, hazırlık döneminde hepimiz çok çalıştık'' dedi.

Brezilyalı oyuncu, 3-2 kazandıkları maçta, Ukrayna'nın Metallurg Donetsk takımı karşısında hatalar yaptıklarını, ancak teknik itibariyle iyi bir oyun sergilediklerini gözlemlediğini dile getirdi.

''SKANDAL''

İtalya futbolunda yaşananları ''skandal'' olarak değerlendiren Alex, ''İtalya'da büyük bir futbol skandalı yaşanıyor. Umarım diğer ülkelerde de buna benzer sahneler yaşanmaz. Şayet yaşanacak olursa da İtalya'da uygun görülen bu cezalar önemli birer ders veriyor'' yorumunda bulundu.