BIST 10.056
DOLAR 32,24
EURO 34,83
ALTIN 2.422,67
HABER /  GÜNCEL

AK Parti'den 30 maddelik ekonomi paketi! Emekliye ikramiye ve konut detayı

TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler "Emekli maaşlarına yansıtılacak 5 bin TL'lik ikramiye, komisyon aşamasında bu teklife önergeyle eklenecek" dedi. Güler, konutların turizm amaçlı kiralanmasına ve bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifi ile ilgili de açıklama yaptı.

Abone ol

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik düzenlemeleri içeren kanun teklifini TBMM Başkanlığı’na sunduklarını söyledi. Emekli maaşlarına yansıtılacak 5 bin TL'lik ikramiye, komisyon aşamasında bu teklife önergeyle eklenecek.

Abdullah Güler'in açıklamaları şöyle:

"28.Dönem 2. Yasama yılın ilk teklifini Meclis Başkanlığına sunuyoruz Teklifimiz 30 maddeden oluşuyor. (Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ve bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifi) 28.Dönem 2. Yasama yılın ilk teklifini Meclis Başkanlığına sunuyoruz Teklifimiz 30 maddeden oluşuyor. (Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ve bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifi) teklifle konutların turizm amaçlı kiralanmasını öngörüyor. Emekli maaşlarına yansıtılacak 5 bin TL lik ikramiye, komisyon aşamasında bu teklife önergeyle eklenecek."

Müjdeyi Erdoğan verdi!

Kabine sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere bir defaya mahsus 5 bin TL'lik yardımda bulunacaklarını açıkladı. Ödemelerin Kasım ayında yatırılacağını belirten Erdoğan, "Emeklilerimizi rahatlatacak yeni bir karar aldık. Bir defata mahsus olmak üzere 5 bin TL ödeme yapmaya karar verdik. Bu ödemeler Kasım ayında emeklilerimizin hesabına yatırılacak" dedi. 

5 bin TL'lik ikramiyeden çalışan emekliler ise yararlanamayacak.