BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,90
ALTIN 2.433,79
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ada AVMde Masal Müzesi açılıyor

Sakarya'nın ilk, tek ve büyük alışveriş merkezi olan ADA AVM, çocuklara yönelik her ay düzenlediği etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor.

Abone ol

24 Mayıs Pazartesi gününden itibaren ADA AVM'de düzenlenecek olan “Masal Müzesi” etkinliğinde, tüm çocuklar üç boyutlu ve hareketli masal kahramanları ile benzersiz bir masal deneyimi yaşayacak.

ADA AVM'yi ziyaret edecek tüm minikler; Masal Müzesi'nde “Pamuk Prenses ve 7 Cüceler, Kurbağa Prens, Hansel ve Gretel, Sindrella, Robin Hood, Alice Harikalar Diyarında, Uyuyan Güzel ve Kırmızı Başlıklı Kız” ile bir araya gelme fırsatı yakalayacak.

Hayallerindeki masal kahramanları ile tanışmanın yanı sıra ve klasikleşmiş masalları 3 boyutlu izleme şansına da sahip olacak olan tüm çocuklar neşeli ve eğlenceli saatler geçirecek.

27 Haziran 2010'a kadar sürecek olan Masal Müzesi'nde çocuklar, bitmesini hiç istemeyecekleri keyifli anlar yaşarken, aileleri de ADA Alışveriş Merkezi'nde keyifli bir gün geçirecek. Modern alışveriş, doyasıya eğlence, farklı lezzetler, kültür ve sanat gibi birçok etkinliği bir arada sunan ADA Alışveriş Merkezi, Adapazarılı miniklerin yüzünü güldürmeye devam edecek.