BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,87
ALTIN 2.430,05
HABER /  GÜNCEL

Abdullah Ağar'dan yapışkan bomba uyarısı! PKK kalleşlik peşinde

Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, Diyarbakır'da arabalara yapıştırılan yapışkan bombayla ilgili uyarı yaptı. Ağar, "Belli ki şimdi de YPG/PKK, benzer saldırıların, VIP-KOR kalleşliklerin peşinde. Bir tür VIP-KOR suikast metodu." ifadelerini kullandı.

Abone ol

Diyarbakır'da polisleri dikkati sayesinde patlamaya hazır bir bomba düzeneği ele geçirildi. Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar,  Diyarbakır'da ele geçirilen bombayla ilgili açıklama yaptı.

Sosyal medyadan uyarı yapan Ağar şunları kaydetti:

"Sanırım ne olduğu iyi anlaşılamadı. Bu Türkiye'de görmeye çok alışık olmadığımız bir şey: BİR YAPIŞKAN BOMBA! Bugün Diyarbakır'da ele geçti. Özellikle Irak (Musul, Diyala gibi yerlerde) ve Suriye'de DAEŞ kullandı. Şimdi YPG/PKK'dan Diyarbakır'da çıktı.

Bu tür yapışkan bombalar girilemeyen/ulaşılamayan hedef alanlardaki önemli kişilerin (KOR-VIP) aracıyla trafiğe çıktığında aracına yapıştırıp, imhasında kullanıldı. Mıknatıslı, zaman ayarlı ve/veya uzaktan kumandalı.

PKK benzer saldırıların VIP-KOR kalleşliklerin peşinde
Diyarbakır'da ele geçen YAPIŞKAN BOMBA metal (parça tesirli) mıknatıslı kapta (aracın kapı-kaporta-şasi ya da motor aksamına yapışması için) ve 382 gram son derece güçlü (PET-N) patlayıcı madde (basınç, ısı, parçalama ve metal yırtma).DAEŞ bunları fırsat eylemlerinde de kullandı. Çocuklara fakirlere 10-50-100 dolar verip arabalarına yapıştırtır, bunlarla insanları katlederlerdi.Belli ki şimdi de YPG/PKK, benzer saldırıların, VIP-KOR kalleşliklerin peşinde.Bir tür VIP-KOR suikast metodu."

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Koronavirüs araştırması! Çocuklar anne babaları yerine sosyal medyaya aktı
Foto Galeri Koronavirüs araştırması! Çocuklar anne babaları yerine sosyal medyaya aktı Galeriye Gözat