BIST 9.680
DOLAR 32,54
EURO 34,97
ALTIN 2.426,77
HABER /  GÜNCEL

8- 14 Nisan Hande Kazanova Jüpiter, Yay Burcu’nda gerileyecek

Ay, akşam saatlerine kadar boşlukta kalacak. 8- 14 Nisan 2019 haftalık burç yorumlarını Astroloji uzmanı Hande Kazanova cevapla.tv kameralarına anlattı. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

Abone ol

Haftaya Ay, Boğa Burcu’nda şartları ve koşulları oturtma isteğiyle başlıyoruz ama sabah saatleri itibariyle Ay boşluğa düşecek. Akşam saatlerine kadar da boşlukta kalacak.

Bu yüzden önemli işlerimiz yerine tamamlanması gereken konuların üzerine düşmek daha doğru olabilir. Bu haftanın en önemli günü çarşamba günü olacak.

Hayatın bazı noktalarda bizi zorladığını ve desteklemediğini göreceğiz. Jüpiter, Yay Burcu’nda gerileyecek. Eğer doğum haritasında Jüpiter’iniz geriliyorsa bu dönemde daha şanslı bir sürece geçiyor olacaksınız ama gerilemiyorsa bazı işlerinizde yavaşlamalar, ertelenmeler ve engeller devrede olabilir.

Bu hafta çarşamba ve cumartesi günleri güç çekişmelerine, sıkıntı ve problemlere açık olmalıyız. Bunun dışında cuma ve pazar günü hayat bizi destekleyecek ve güzel fırsatları karşımıza getircek. Güzel bir hafta olsun.