BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,84
ALTIN 2.440,44
HABER /  GÜNCEL

50 Cent sonuna kadar gitti!

'Var mısın Yok musun' yarışmasına katılan dünyaca ünlü şarkıca 50 Cent Hamdi Bey'e kulak asmadı. Sonuna kadar gitti. Bakın ne kadar kazandı?

Abone ol

İNTERNETHABER
Nur Akman

‘50 Cent’ adıyla bilinen ünlü rapçi Curtis Jackson III, grubuyla birlikte Var Mısın Yok Musun'a katıldı. Programın ilk bölümü dün akşam yayınlanmıştı. Bu akşam devamı yayınlandı. Ve 50 Cent sadece 30 bin YTL kazanabildi.

 

Yarışmanın dünkü bölümünde kötü bir başlangıç yapan Curtis Jackson III, Hamdi Bey'den ilk teklif olarak da 8 bin YTL alabildi. Albüm çıkartmaya çalışan genç Ramiz için yarışan Curtis, şanslı bir adam olduğunu ve şansının döneceğini ifade etti ve dediği gibi de oldu. Yarışmanın ilerleyen bölümlerinde daha iyi performans sergileyen Curtis, Hamdi Bey'den de daha iyi teklifler aldı ve Türkçe olarak 'yokum' diyerek şansını denedi.

 

ÇOCUĞU AÇ ÇIKARMADIK

Yarışmanın ikinci bölümü de bu akşam yayınlandı. 50 Cent üst üste mavi kutular açtırmaya devam etti. Aralardaki Acun’un sohbetlerinde de onu daha iyi tanıma fırsatı doğdu. Acun “öğle yediğin yemeği beğendin mi” diye sorunca Curtis’den “evet” cevabını aldı. Acun o yemeği şöyle anlattı: “50 Cent gelmeden özel menüsü geldi. Biz hazırladık, ancak o gelince ‘ben bunu yemeyeceğim, Türk eti yok mu?’ dedi. Acilen yandaki kebapçıdan et ısmarladık. Adana, Urfa, beyti, pirzola hepsini yedi. Çocuğu aç çıkarmadık”


Yarışmacılardan biri ismi Curtis olmasına rağmen neden “50 Cent”i kullandığını sordu. Onun cevabı ise “50 Cent özgürlüğü simgeliyor” oldu.

YA ZENGİN OL, YA DA ÖLENE KADAR DEVAM ET

Yarışmanın sonlarına doğru 50 Cent Hamdi Bey’den 40 bin YTL teklif aldı. Para ağacında ise 2, 5, 100, 30 bin ve 500 bin YTL’ler kalmıştı.

 

Ramiz ben onun “Ya zengin ol ya da ölene kadar devam et” felsefesini benimsedim. O bu işleri daha iyi biliyor. Kaç lira lazım daha iyi biliyor. O ne derse kabul edeceğim” dedi. Bunun üzerine Curtis “yokum” diye cevap verdi.


HAMDİ BEY’E KAFA TUTTU

Dananın kuyruğu da işte o noktada koptu. 13 numaralı kutuyu açtıran Curtis 500 bini açtırınca umutlar suyla düştü.

 

Ancak Hamdi Bey kimse üzülmesin diye 15 bin YTL’lik bir teklif önerdi. Curtis yine “yokum” diyerek şaşırttı. Görünen durum ise ya 5 lira ve ya 30 bin liraydı.


Buna rağmen Curtis “iyi iş çıkardım” dedi. Ve son kutuyu açtı. Ve kutudan 30 bin YTL çıktı.