BIST 10.320
DOLAR 32,27
EURO 35,08
ALTIN 2.467,28
HABER /  POLİTİKA

AK Partide rakılı dayanışma

Edirne AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı’nın dayanışma yemeği içkisizdi. Ancak davetliler su gibi rakı, bira tüketti.

Abone ol Edirne’de AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği dayanışma yemeğine 850 kişi 4 saatte 30 şişe rakı 100 şişe de bira tüketti.

Ceplerinden ödediler


Hürriyet gazetesi haberi "çarşafa karşı rakılı açılım" diye sundu. AKP Edirne Belediye Başkan aday adayları Mustafa Hatipler, Müjdat Kahve, Ayhan Demir, Hüseyin Asker ve çok sayıda partilinin katıldığı yemekte Edirne Romanlar Derneği üyeleri davetlilere gösteri sundu.

Aday adayları içmedi

Bazı davetliler ise, yemekteki mönüde alkollü içki olmadığı için kendi paraları ile rakı ve bira sipariş verip içti. Yaklaşık 4 saat süren yemekte partililere yaklaşık 30 şişe rakı ile 100 şişe bira satıldı. Partinin Belediye başkan aday adayları ve önde gelen isimlerinin ise alkol almadığı gözlendi.

2009 yılında yapılacak olan yerel seçimlerin Türkiye ve Edirne için çok önemli olduğunu belirten AKP Merkez İlçe Başkanı Mustafa Suiçmez, yerel seçimlerden sonra Edirne’de kendi partilerinden bir belediye başkanı görmek istediklerini söyledi.

'İsteyen içebilir’

Yemeğin içkisiz olarak hazırlandığını belirten Suiçmez, "Mönümüzde içki yok. Ancak, isteyen kendi ücretini ödeyerek içkisini içebilir. Herkesin kişisel yaşantısına saygımız var" diye konuştu.