BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,11
ALTIN 2.467,44
HABER /  SPOR

İşte ilk yarının puan tablosu

İlk yarıyı Sivasspor lider tamamladı. Beşiktaş iyi başladığı ligi 6. sırada tamamladı.

Abone ol Turkcell Süper Lig'in 16. hafta maçları bugün oynanan 5 karşılaşma ile tamamlanırken ilk yarıyı da Sivasspor ile Trabzonspor 34'er puan ve averajla ilk iki sırayı aldılar. Günün önemli maçında Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan yılın son derbisinde ise gol düellosundan galip çıkan taraf Galatasaray oldu. Sarı - kırmızılı ekip yılın son derbisinden 4 - 2 galip ayrıldı.
Günün erken oynanan maçlarında ise Gençlerbirliği'ni 2 - 1 yenen Sivasspor liderliğini sürdürürken, Denizlispor - Ankaragücü ve Antalyaspor - Ankaraspor 1 - 1 berabere kaldılar. Gaziantepspor ise konuk ettiği Bursaspor'u 2 - 0 yenerek ilk yarıyı 3 puanla kapattı.


14 Gol: Milan Baros (Galatasaray)

11 Gol: Mehmet Yıldız (Sivasspor)

8 Gol: Tabata (Gaziantepspor)

7 Gol: Mehmet Çakır (Ankaraspor), Mert Nobre (Beşiktaş), Lincoln (Galatasaray), Sercan Yıldırım (Bursaspor), Taner Gülleri (Kocaelispor), Gökhan Ünal (Trabzonspor)

6 Gol: Harry Kewell (Galatasaray), Sergey Pacome Djiehoua (Antalyaspor), Souleymane Youla (Eskişehirspor), Darryl Bevon Roberts (Denizlispor), Umut Bulut (Trabzonspor)

5 Gol: Alex De Souza (Fenerbahçe), Delgado, Holosko (Beşiktaş), Gökhan Güleç (Bursaspor), Mehmet Topuz (Kayserispor), Musa Aydın (Sivasspor)

4 Gol: Bobo (Beşiktaş), Aghahowa (Kayserispor), Balili (Sivasspor), Neca, Murat Tosun (Ankaraspor), Arda (Galatasaray), Burhan, Djite (Gençlerbirliği), Sandro Da Silva (Hacettepe), Beto (Gaziantepspor), Lugano, Güiza (Fenerbahçe), Veysel (Konyaspor), Anderson (Eskişehirspor), Gökhan Emreciksin (Ankaragücü)

TOPLU SONUÇLAR

Konyaspor - Fenerbahçe: 1 - 2
İstanbul Büyükşehir Belediye - Kocaelispor: 5 - 0
Hacettepe - Kayserispor: 0 - 3
Trabzonspor - Eskişehirspor: 2 - 1
Gençlerbirliği - Sivasspor: 1 - 2
Denizlispor - Ankaragücü: 1 - 1
Antalyaspor - Ankaraspor: 1 - 1
Gaziantepspor - Bursaspor: 2 - 0
Galatasaray - Beşiktaş: 4 - 2

PUAN DURUMU