BIST 10.222
DOLAR 32,20
EURO 35,06
ALTIN 2.459,45
HABER /  POLİTİKA

Kamer Genç fena cozuttu!

Bağımsız Milletvekili Kamer Genç'in ağzından bu kez fena sözler döküldü. İşte AK Partilileri ayağa kaldıracak sözler;

Abone ol

Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, İzmir'de katıldığı bir toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) bazı üyelerinin alnına kurşun sıkmak gerektiğini iddia etti.

Dokuz Eylül Cumhuriyet ve Demokrasi Platformu tarafından Fuar Kültürpark'ta bulunan İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde konuşan Genç, TBMM'de muhalefet olmadığı yönündeki eleştirileri değerlendirdi. Genç, "Deniliyor ki, TBMM'de muhalefet yok. Muhalefet var, öteki arkadaşlarımızın da hakkını yemeyelim. Parlamento kürsüsünden bir gün dedim ki; ya beyler, eskiden bu sıralarda oturan insanlarda ar vardı, edep vardı, utanma vardı, vatan sevgisi vardı. Eee şimdi yani, karşınızdaki insanlara en ağır hakareti ediyorsunuz adamda tıs yok, adamın utanma duygusu yok. En büyük soygunlar yapılıyor getirip söylüyorsunuz yine utanma duygusu yok. Ondan sonra ee şimdi böyle bir toplumun karşısında bir tek geçerli yol var, alnına kurşun sıkmak dışında başka birşey yok ki. Yani şimdi siyasette özellikle insanlarda ar, edep, utanma duygusunun yok olmaması lazım. Türkiye maalesef bu safhalara geldi" dedi.

AK PARTİ'YE KARŞIN CHP'YE DESTEK

AK Partililerle 1991 yılından bu yana politika yaptığını ifade eden Genç, "Ben meclis başkan vekiliyken bunlar mecliste söz almak için yalvarıyorlardı. Bu kişilerin o tarihten beri kafasından geçen fikir şu, diyorlar ki, biz müslüman bir ülke değil miyiz, evet müslümanız, buna göre anayasaya, kanunlara ne gerek var, şeriata göre yönetelim bu ülkeyi diyorlar." dedi.

İzmir'de Ak Parti'nin yerel seçimlerde başarılı olmaması için herkesi birlik olmaya çağıran Genç, "Özellikle İzmir'de AKP'yi yok etmek için şahsen ben Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) oy verirdim. Başka partiler de var ama başarıya ulaşmak gerekir. CHP güçlü görünmese bu ÖDP'de olabilir, İşçi Partisi de olabilir, Demokrat Parti de olabilir." diye konuştu.

Konuşmasından önce Kamer Genç'e Ege Bölgesi'ne has 'Efe başlığı' hediye edildi.