BIST 10.046
DOLAR 32,43
EURO 34,62
ALTIN 2.384,20
HABER /  GÜNCEL

4 şehirde uyuşturucu operasyonu! Bakan Ali Yerlikaya: 14 zehir taciri yakalandı

İçişleri Bakanlığı uyuşturucuyla mücadeleye devam ediyor. Son olarak Bakan Ali Yerlikaya; İstanbul, Kocaeli, Adana ve Bingöl düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 14 zehir tacirinin yakalandığını açıkladı. Operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Abone ol

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya; İstanbul, Kocaeli, Adana ve Bingöl'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 14 zehir tacirinin yakalandığını bildirdi. 

Bakan Yerlikaya İstanbul'da 3 ilçede düzenlenen 3 ayrı operasyonda 19 kilogram eroin, 58 kilogram bonzai, 170 kilogram muhtelif içerikte uyuşturucu madde ele geçirildiğini açıkladı. İstanbul'da 6 kişi gözaltına alındı.

Kocaeli'de ise TEM otoyolunda durdurulan bir otobüste 765 kilogram eroin ele geçirilirken 6 şüpheli gözaltına alındı.

Bakan Yerlikaya, ayrıca "Adana'da durdurulan bir araçta yapılan aramada 158 kilo esrar yakalandı, 1 şüpheli gözaltında. Bingöl İl Jandarma Komutanlığımızca ise Genç kırsalında yapılan aramalarda 150 kilo toz esrar, 44 kilo kubar esrar 3 milyon 325 bin 465 kök kenevir ele geçirildi. Ayrıca  İstanbul İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğümüzce düzenlenen operasyonda da 280 kg skunk ele geçirildi. Operasyonda 1 şüpheli şahıs da gözaltına alındı." ifadelerini kullandı.

Bakan Yerlikaya, söz konusu operasyonlara dair görüntülere paylaşımında yer verdi.

"Zehir tacirlerinin her an enselerindeyiz"

İçişleri Bakanı Yerlikaya, paylaşımının sonunda "Operasyonları düzenleyen kahramanlarımızı tebrik ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bot hesapların paylaşımları değil, kahramanların gece gündüz demeden yaptıkları bu operasyonlar gerçek. Bilinsin ki zehir tacirlerinin her an enselerindeyiz. Aydınlık geleceğimiz olan gençlerimizi ve milletimizi zehirlemeye kalkan o uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağız." ifadelerini kullandı.