BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,92
ALTIN 2.444,20
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Zeytinburnu yeni memurlara tanıtıldı

Zeytinburnu Belediyesi tarafından KPSS'ye göre istihdam edilen 14 memur, organize edilen geziyle ilçe genelinde faaliyet gösteren birim ve tesisleri ziyaret etti.

Abone ol

Zeytinburnu Belediyesi tarafından Devlet Personel Başkanlığı’ndan talep edilen, ÖSYM tarafından da Kamu Personeli Seçme Sınavı’na göre seçilerek önerilen 14 memur, geçtiğimiz günlerde işbaşı yaparak görevlerine başlamışlardı.

Daha önce Zeytinburnu’nun tarihi, turisttik yerlerine yapılan bir geziye katılan memurlar, bugün de Zeytinburnu Belediyesi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren birim ve tesisleri tanıma fırsatı buldu.

Sabahleyin Kazlıçeşme Kültür Merkezi’nden başlayan ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Aydın’ın refakat ettiği Hizmet Birimleri Tanıtım Gezisi kapsamında memurlar sırasıyla; Dr. Ziya Gün Parkı, AKDEM, Zeytinburnu Otoparkı, Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi, Bilgi Evleri, Aşevi, Geri Dönüşüm Sahası, ZEYKOM, Merkezefendi Parkı ve Spor Alanı, Taziye Evi, Hayvan Barınağı, 700. Yıl Parkı, Soğanlı Bitkiler Bahçesi ve Hasan Doğan Spor Tesisleri’ni ziyaret etti.

Ziyaret esnasında birim yetkililerinden bilgiler alan gördükleri karşısında oldukça etkilendiklerini gözlenen memurlar, “Zeytinburnu Belediyesi, çevreci ve sosyal projelere verdiği önemin yanı sıra yaptığı yatırımlarla övgüyü hak ediyor. Gördüklerimiz bizleri hem sevindirdi hem de böyle bir belediyede hizmet verecek olmamız nedeniyle gurur duyduk” şeklinde görüş belirttiler.