BIST 9.890
DOLAR 32,57
EURO 35,01
ALTIN 2.461,30
HABER /  GÜNCEL

Yüksek Sosyete dizisi 1. bölüm ne zaman başlıyor?

Star Tv'nin yeni yaz dizisi Yüksek Sosyete, 16 Haziran Perşembe akşamı ekrana gelecek. İki sevilen ismi bir araya getiren Yüksek Sosyete dizisinin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler bulunuyor? Tüm detaylar haberimizde.

Abone ol

Yüksek Sosyete Star Tv'de Perşembe günü ekrana gelmeye hazırlanıyor.İzleyiciye sıra dışı bir aşk sunmaya hazırlanan yeni yaz dizisi Yüksek Sosyete'nin 1. bölümünde neler olacak? Yüksek Sosyete dizisinin konusu ve 1. bölümle ilgili detaylar internethaber.com'da.

YÜKSEK SOSYETE 1. BÖLÜM FRAGMANI

Yüksek Sosyete dizisi ekran başındaki izleyiciye tadına doyulmaz bir aşk yaşatmayı planlıyor. Yapıcılığını Bi Yapım'ın üstlendiği projede sevilen iki genç oyuncu rol alıyor. Hazal Ergüçlü ve Engin Öztürk'ün başrollerini paylaştığı dizide farklı dünyalardan iki gencin hikayesi işleniyor.

Yüksek Sosyete’de Engin Öztürk; emektar bir ailenin zor koşullarda büyüttüğü tek oğlu ‘Kerem’, Hazar Ergüçlü ise ağzında gümüş kaşıkla doğmuş, içinde yaşadığı görkemli dünyaya rağmen mutsuz ‘Cansu’ olarak izleyici karşısına çıkıyor.

Birinin hayatının diğerinin hayali olduğu bir dünyada, yer değiştirerek ‘ait olduğu yeri’ bulmak isteyen Kerem ve Cansu belki de aşk sayesinde tüm farkları, sınıfları, kaderi yenmeyi başaracaktır.